mandag den 14. april 2014

Nostalgisk nyhed til bilkvinder

Forårets nyhed til kvinder, der har hænderne på eget rat, er små, nuttede retro-bilvaser med blomster, der kan give bilen et feminint touch.
Det lille ekstra til kvinders biler er drivkraften for tidl. chefredaktør Lilli Henriksen, der racer af sted med Skandinaviens eneste kvindedrevne webshop med traditionelt biludstyr og utraditionelle accessories på hjemmesiden dotupyourcar.com.

- Fra min barndom i 1960'erne husker jeg, at der i mange biler var en fin, lille vase med en blomst, som gav en hyggelig, romantisk stemning. Set i bakspejlet var det nok et smart trick af bilfabrikanterne at levere nye biler med en vase, så fruen kunne føle sig hjemme eller frøkener forføres.

- I dag kan man næsten ikke opdrive hverken fruer eller frøkener, og kvinder har for længst taget rattet i egne hænder. Og bilvaserne er med tiden helt forsvundet som gimmick og erstattet af ny teknik, siger Lilli Henriksen, der har været viden om i verden for at finde den lille retro-bilvase med justérbar sølvclips, så den kan drejes 360 grader og passe ind i bilens ventilation.

- Hygge, romantik og nostalgi er normalt ikke begreber, man taler om i forbindelse med en bil. Men her giver det god mening, og samtidig kan man give sin bil et feminint touch med noter af retro og et strejf af personlighed.

Bilvasen fås med et sortiment af fine car flowers til 128 kr., og den kan købes uden blomst til 98 kr. i webshoppen hos dotupyourcar.com, som i øvrigt også sælger sunde dufte i form af aromaterapi til bilen. Og øjenvipper og krystal eyelinere, hvis det skal være ekstra funky og feminint.



tags: bilen, roman, chefredaktør, bilfabrikanter, Skandinavien,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar