søndag den 13. april 2014

Mellem bil og blomster !

image description
Nyt Carport / Uderum's koncept fra Abson med et feminint "touch". Nu er det ikke længere kun manden der har carporten på ønskesedlen men også kvinden drømmer om at få tilgodeset sine behov om et smukt og attraktivt ude liv
ABSON har sammen med designerne BJØRN og MOLGAARD udviklet en ny patenteret serie af galvaniseret carporte med tilhørende uderum.
Konceptet med carporte, komposit/glas vægge, espalier og forskelligt tilbehør kan udvikles i det uendelige og vil i årene fremover forme sig efter markedstendenser.

"Ofte står carporten med to sider ind imod haven, ideen med det nye koncept er, at skabe en parallel mellem carporten og haven hvor man forener de 2 miljøer" fortæller indehaver af Abson A/S, Anders Bach-Sørensen

Urban Gardening:
Det betyder f.eks., at man bruger carporten funktionelt til at overdække bilen, men samtidigt skaber et "urban gardening" miljø hvor blomsterkasser med tilhørende vandressoir og overdækning fungerer som en hyggekrog eller rekreation for hele familien.

Anders Bach-Sørensen fortsætter: "Vi har valgt, at arbejde med en række løsninger, der binder carportens rum sammen med de omgivelser som carporten skal indpasses i. Hermed har vi opnået en funktion og et udtryk, der forbinder den meget maskuline carport verden sammen med det feminine udtryk man forbinder med haven og uderum"

Carporten er modul opbygget i tidsløst design og har en grundkonstruktion som muliggør forskellige størrelser og en række forskellige udformninger. Dette betyder også, at man kan starte med at købe selve carporten og så løbende tilkøbe tilbehørsdele som skur, espalier, sider i komposit, glas paneler, vandressoir osv. i takt med, at behovet opstår. Den standardiserede modul tankegang betyder også, at carportene ligger i et fornuftigt prisleje i forhold til mange af konkurrenterne på markedet.

Masser af tilbehør:
Som introduktion til markedet, er der allerede mange spændende tilbehørsdele som f.eks. forskellige holdere til cykler, brænde, haveredskaber osv. som alle er fuldt integreret i det nye modulsystem.
"I fremtiden vil vi udbygge vores tilbehørs program, hvert år vil vi præsentere 4-6 nye moduler/
produkter der vil gøre en forskel både i uderum samt omkring funktionaliteten ved carporten, lidt som man kender det inden for grill segmentet" fortæller Anders Bach-Sørensen

Konfigurator:
Abson A/S har i samarbejde med VIA University i Horsens, udviklet en konfigurator, hvor man kan tage et billede af sin indkørsel, indsætte carporten, tilvælge diverse tilbehør og se hvordan det ser ud før man køber produkterne. Se konfiguratoren på : www.abson.biz

Der henvises til forhandler på Abson's hjemmeside.

Læs mere her

tags: bilen, Horsens, OL, miljø, LG,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar