mandag den 21. april 2014

BCA udvider og opkøber konkurrent

BCA overtager konkurrenten FleetSelect, der årligt sælger 12.000 biler i online auktioner i Holland. Med dette opkøb udgør BCA Hollands årlige volumen 50.000 auktionsbiler.
Samtidig udvider BCA Holland med et ny opført auktionscenter i Barneveld på 66.000 m2 der er udstyret med moderne faciliteter, herunder egen testbane, klargøring, inspektion og foto faciliteter. Logistikmæssigt får det nye center en optimal beliggenhed med tilkørsel via motorvej A1 og A30, der gør det nemt at nå de omkringliggende eksportmarkeder.

Med opkøbet og det nye auktionscenter forstærker BCA sin markedsledende position i Holland med en fordobling af den tidligere kapacitet.

BCA Europas CEO, Jon Olsen: 'Denne udvidelse betyder, at BCA kan tilbyde aktørerne i den hollandske bilbranche et skalérbart vugge til grav koncept for remarketing af alle typer biler'.

Også BCA Danmark flytter senere på året til et nyt skræddersyet auktionscenter, dette på 70.000 m2 ud til motorvejen ved afkørsel 59 i Vejle Nord, med mulighed for yderligere udvidelser.

Udgivet af:

British Car Auctions
Auction Centre, Blackbushe Airport
Blackwater, Camberley,
Surrey GU17 9LG






Læs mere her

tags: Danmark, Europa, Holland, Vejle, renten, motorvej, LG,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar