mandag den 31. marts 2014

Vinterdæk og sikkerhed hos Bilka i uge 14

Vinterdæk kan være farlige, når det bliver varmt, og man undgår kostbar slitage ved at bytte dem ud i god tid. I uge 14 rykker Euromaster derfor ind i landets Bilka- og A-Z-varehuse for at rådgive forbrugerne om dækøkonomi og -sikkerhed.
Ifølge eksperterne er der mange gode grunde til at skifte til sommerdæk i god tid. Ikke alene kan man spare penge og brændstof, men det kan også være farligt at køre på vinterdæk om sommeren. Det vil Euromaster synliggøre for forbrugerne, og derfor rykker dæk- og autoservicekæden i uge 14 ind i samtlige landets Bilka- og A-Z-varehuse for at møde hr. og fru Danmark til en snak om økonomi og sikkerhed ved skift til sommerdæk.

– Der er mange gode grunde til at skifte til sommerdæk, når vintervejret taber kampen til foråret ved indgangen til april. Ofte kan man gøre en bedre handel på det tidspunkt end senere på foråret, og samtidig er udvalget større, så det er lettere at finde de helt rigtige dæk til ens bil, behov og budget, siger Carsten Kure, der er marketing- og retailchef hos Euromaster.

Vedvarende fokus på dæksikkerhed

Euromaster stiller jævnligt skarpt på danskernes dæksikkerhed. Hvert efterår gennemfører kæden en gigantisk dækmønstermåling, også ved landets Bilka- og A-Z-varehuse. 10.182 vilkårlige biler blev sidste gang undersøgt, og mere end hver femte kørte på dæk, der enten var direkte ulovlige eller så nedslidte, at de udgjorde en betydelig sikkerhedsrisiko.

Nu vender fagfolkene tilbage til Bilka og A-Z for at tale dæksikkerhed med danskerne. – På stande inde i varehusene står vi klar til at svare på alle bilisternes spørgsmål og give gode råd. Desuden er vi klar med gode tilbud på fælge og sommerdæk, siger Carsten Kure. Han gør opmærksom på, at varehusenes kunder kan få opbevaret deres vinterdæk til halv pris, når de alligevel skal byttes ud med sommerdæk. – Når man handler i Bilka eller A-Z i ugen op til besøget, kan man se på sin kassebon, at den også fungerer som værdibevis. Møder man op i sit lokale dækcenter med bonen i hånden, får man 50 % rabat, når vinterdækkene skal i stald på vores dækhotel, forklarer marketingchefen.

Fakta:

Euromaster i Bilka og A-Z: Dækspecialister fra Euromaster vil i perioden fra lørdag den 29. marts til fredag den 4. april være at finde i samtlige landets 18 Bilka- og A-Z-varehuse. Standene er alle dage bemandet i tidsrummet fra kl. 10 til 18.

Euromaster er europæisk markedsleder inden for dæk og dækserviceløsninger. I Danmark har kæden 45 dæk- og autoservicecentre. www.euromaster.dk


Læs mere her

tags: Danmark, euro, økonomi, Bilka, ulovlige, vintervejr, penge, brændstof, fælg, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar