mandag den 10. marts 2014

Direktørskifte hos Hertz Biludlejning

image description
Hertz i Danmark får ny direktør pr. 1. april 2014. Den nye direktør er Martin Peick-Kristensen, som er 39 år og har stor erfaring med biludlejning.
Martin har været økonomichef hos Hertz Danmark (First Rent a Car A/S) fra 2009 til 2012 og sidder ligeledes i Hertz Danmarks bestyrelse.

"Jeg er utrolig glad for at få muligheden for at vende tilbage til Hertz – ikke mindst på grund af alle de dygtige kolleger. Jeg glæder mig meget til at fortsætte udviklingen af den danske gren af den nordiske Hertz gruppe", siger Martin.

Martin Peick-Kristensen er p.t. økonomidirektør hos Volvo Car Denmark A/S, og han beklædte i en periode på ni måneder i 2013 stillingen som konstitueret adm. direktør for Volvo Car Denmark A/S.

Frans Hällestrand, direktør hos Hertz Danmark, flytter sin kontoradresse tilbage til Hertz i Sverige, hvor han bliver vice adm. direktør.

Frans udtaler: "Det er den helt rigtige beslutning for begge parter, da Martin har et meget indgående kendskab til virksomheden og derudover er fagligt dygtig og vellidt. Man kan ofte møde Martin iklædt sportstøj, for han er en meget aktiv person, der cykler og løber længere og hurtigere end de fleste. Og det afspejler sig også i hans professionelle arbejde.".




Om Hertz
Hertz er verdens største biludlejningsselskab med 8.500 kontorer i 150 lande. Virksomheden udlejer biler, minibusser og varevogne til privatpersoner og erhvervskunder i hele verden.

Fordelsprogrammet Hertz Gold Plus Reward er gratis at tilmelde sig og bruge og gør det endnu hurtigere at leje bil, da man springer køen over på de travleste kontorer. Derudover omfatter fordelene blandt andet gratis ekstra chauffør (samlever og ægtefælde) og specielle medlemsrabatter og –konkurrencer.

Unikt hos Hertz kan man leje de såkaldte Collections, hvor man kommer til at køre i præcis den bil, man bestiller. Collections tilbydes rundt om i verden. Vælg mellem et stort udvalg af biler fra Fun, Grenn, Family, Prestige og Adrenaline Collection.

Derudover findes der i USA, Storbritannien, Tyskland, Frankrig og Italien de helt dyre luksusbiler fra blandt andet Lamboughini, Porche, Bentley og Aston Martin – disse biler findes på www.hertzsupercars.dk.

Læs mere på www.hertzdk.dk og besøg os på Facebook.


Læs mere her

tags: USA, Danmark, 2009, Sverige, Tyskland, Italien, Storbritannien, direktør, Volvo, økonomi, Frankrig, 2013, Facebook, Aston Martin, 2012, virksomhed, luksusbiler, sprog, konkurrence, Ford, privatperson, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar