fredag den 4. oktober 2013

Studerende iværksætter hjælper danskerne til at vælge rigtigt

Oktober varsler startskuddet på koldere tider. Dermed går Danmark endnu en vinterperiode i møde og dertil hører vinterdæk på bilen. Esben Petersen, en ung iværksætter i København området, vil gøre det nemmere for danskerne at vælge de rigtige vinterdæk.

Det kan være svært for den almene borger at vide hvilke dæk man skal vælge. Og går man ned på det lokale værksted og spørger uvidende, kan man risikerer at de sælger de dæk som de ikke har kunnet slippe af med, eller som de har størst profit på , siger ejer af DækSkifte.dk, Esben Petersen.
Hvert år anmelder de førende motorist foreninger og magaziner i Danmark og Tyskland det nye vinter- og sommerdæk sortiment. For at øge gennemskueligheden af dæksortimentet har DækSkifte.dk integreret disse anerkendte dæktests i deres søgemaskine.

Vi har masser af data på hvad danskerne gerne vil have, og de data viser klart at FDMs, ADACs og Autobilds testvindere er de klart fortrukne vinterdæk hos danskerne. Derfor sørger vi for, at jo bedre et givent dæk har klaret sig i en test, des lettere er den at finde på vores side. Vi fjerner også dæk der ikke har klaret testen godt. Derved sørger vi for at danskerne kan føle sig trygge i uvante omgivelser, hvor vi lader dem frit og kvit vælge deres ønskede vinterdæk selvfølgelig med tilbuddet om assistance skulle det være nødvendigt, udtaler Esben Petersen.

Esben, der kun er 22 år og til dagligt studerer på Copenhagen Business School, fortæller at der har været stor succes i at møde kunderne i øjenhøjde og med en højere grad af gennemskuelighed. Ved at direkte opfordre kunderne til at følge de førende dæktests i deres valg af vinterdæk har han formået at tale et sprog, som selv den mest uengageret billist kan forstå.

Der kan være mange penge at spare ved at købe dækkene på internettet. Vi sender vores dæk direkte fra store lagre i Tyskland henover natten og opnår derved store besparelser, som gør at vi kan sænke priserne og gøre det fordelagtig for forbrugerne at søge på internettet i ro og mag i stedet for det lokale værksted, slutter Esben Petersen.

Læs mere her

tags: Danmark, Tyskland, København, internet, bilen, FDM, penge, sprog, søgemaskine,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar