tirsdag den 15. oktober 2013

Dobbelt sejr til Continental i FDM vinterdæk-test

Continental sætter sig på begge førstepladser i FDM s nye test af 32 vinterdæk, henholdsvis 15 og 17 tommer. Sammen med tyske ADAC har FDM testet dækstørrelserne 185/60 R15T til minibiler som f.eks. VW Popo, Opel Corsa, Citroen s C3, Skoda Fabia, Peugeot 208 og størrelsen 225/45 R 17H, der bruges på biler som Audi A3 og A4, BMW 3-serien, Ford Mondeo og flere i denne klasse.

Continentals ContiWinterContact TS 850 vinder begge klasser med topbedømmelsen 6 stjerner og får dette skudsmål i FDM s blad Motor: Et godt eksempel på et dæk, der er som skabt til danske forhold: Godt på tør og våd vej, men naturligvis også godt i de klassiske vinterdiscipliner.

Jeg er glad for, at vi i vores sortiment har et vinterdæk med stærke egenskaber på såvel tør som våd vej og i sne. Ind imellem stilles der spørgsmålstegn ved, om det virkelig er nødvendigt at skifte til vinterdæk i Danmark, hvor vinter jo ikke nødvendigvis er ensbetydende med snedækkede veje. Det er derfor glædeligt, at også testresultaterne understreger, at det sikreste er at køre med vinterdæk om vinter, og sommerdæk om sommeren. Længere er den historie ikke, bemærker Georg Nielsen, administrerende direktør for Continental Dæk Danmark A/S.

Dom: Et fremragende dæk
I bedømmelsen af ContiWinterContact TS 850 i str. 185/60 R15T til minibilerne skriver Motor: Fremragende dæk. Bedste karakter på både våd vej, sne og is. Relativt lav rullemodstand giver et lavt brændstofforbrug. Og om ContiWinterContact TS 850 i str. 225/45 R17H til de større biler: Et helt igennem fremragende dæk med testens bedste egenskaber på sne. Meget fine egenskaber på tør og våd vej. God slidstyrke.
I øvrigt vandt dækket også FDM s test i 2012 dengang i 205/55 R16, der er den mest anvendte størrelse.

FDM konstaterer, at en håndfuld discountdæk ligger i den tunge ende af årets test. Hovedsageligt er det egenskaberne på våd vej, de dumper på, og FDM fraråder at købe dem.

Udover det tyske ADAC har yderligere to af Tysklands førende bilmagasiner, Ace Lenkrad og AutoZeitung, kåret ContiWinterContact TS 850 som vinterdæk testvinder 2013 i deres egne test.

Continental har udviklet vinterdækket med optimeret mønster og gummiblanding, så det fastholder sine egenskaber trods slitage, og samtidig sikrer kort bremselængde og minimal rullemodstand.

Der er kun kort tid til, at vi skal skifte fra sommer- til vinterdæk , siger Georg Nielsen. Det er afgørende, at bilen er udstyret med dæk, der er sikre under alle de forskellige vejrforhold og det vejføre, som den danske vinter byder på. ContiWinterContact TS 850 matcher med eksperternes ord næsten på perfekt vis de krav, som det danske vintervejr stiller til et vinterdæk.

###

Continental AG
Med en omsætning på 32,7 mia. i 2012, er Continental blandt de førende leverandører til bilindustrien på verdensplan. Som leverandør af bremsesystemer, systemer og komponenter til drivaggregater og chassiser, instrumentering, infotainment løsninger, bilelektronik, dæk og tekniske elastomerer, bidrager Continental til øget køresikkerhed og global klimabeskyttelse. Continental er desuden en ekspert-partner i netbaseret bilkommunikation. Continental har i øjeblikket ca. 173.000 ansatte i 46 lande.
www.continental-corporation.de

Dæk Divisionen
Som en af verdens førende dækproducenter med mere end 42.000 ansatte opnåede Dæk Divisionen en omsætning på mere end 9,7 mia. i 2012. Divisionen har i øjeblikket 22 produktions- og udviklingssteder i verden. Det brede produktsortiment og løbende investeringer i R&D yder et stort bidrag til en omkostningseffektiv og miljømæssigt effektiv mobilitet.

Dæk til personbiler og erhvervsbiler
Continental er en af de førende producenter af dæk til personbiler og erhvervsbiler i Europa samt verdens fjerdestørste producent af dæk til passagerfly inden for originalmontering og eftermarked. Fokus for Continentals produktudvikling er at optimere alle sikkerheds-relevante egenskaber for dækkene samtidig med, at rullemodstanden minimeres.
www.continental-reifen.de

Dæk til transportsektoren
Forretningsenheden Commercial Vehicle Tires er en af de største producenter af dæk til lastbiler og busser på verdensplan og tilbyder også et komplet produktprogram inden for industrielle dæk.
www.continental-lkw-reifen.de

Sponsorater
Continentals Dæk Division er officiel sponsor for 2014 FIFA World Cup i Brasilien og UEFA EURO 2016 i Frankrig.
www.ContiSoccerWorld.com


Læs mere her

tags: UEFA, Danmark, Tyskland, Europa, direktør, bilindustri, lastbil, bilen, Frankrig, 2013, EU, Audi, VW, BMW, vintervejr, Brasilien, 2012, omsætning, 2016, FDM, Opel, Motor, kommunikation, brændstof, Continental, Ford, Peugeot, Skoda, miljø, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar