torsdag den 3. oktober 2013

15 års jubilæum hos Euromaster i Randers

Der er løbet meget vand i åen, siden Anders Hansen fra Assentoft i 1998 startede hos Euromasters dæk- og autoservicecenter i Randers. Motivationen er dog stadig intakt.

Det hører til sjældenhederne, at en medarbejder i autobranchen kan fejre 15 års jubilæum. Ikke desto mindre er det netop, hvad Anders Hansen nu har gjort hos Euromasters dæk- og autoservicecenter på Haraldsvej i Randers. I en alder af 22 startede han i sommeren 1998 som mekaniker og dækmontør efter at have aftjent sin værnepligt. Dengang hang jobsene heller ikke på træerne, og i starten var det egentlig ikke meningen at blive her i årevis. Jeg havde ikke drømt om at blive så glad for arbejdet og kollegerne, at jeg ville hænge ved så længe, siger mekanikeren, der især glæder sig over kundekontakten og jobbets alsidighed.

Der er selvfølgelig sket meget på de 15 år, men igennem hele perioden har jeg følt mig godt tilpas og været glad for arbejdet. Der er konstant nye udfordringer, og en stor del af tiden bruger jeg på at yde tilkaldeservice til vores erhvervskunder. Jobbet er meget alsidigt, fordi jeg både beskæftiger mig med mekanisk arbejde og dækservice, og fordi vi dækker alt fra personbiler og motorcykler til mejetærskere og lastvogne. Desuden har jeg en masse gode kunder og kolleger, som jeg sætter stor pris på at arbejde sammen med, siger den 37-årige mekaniker, der er bosiddende i Hørning ved Assentoft.

Flittig, engageret og ihærdig

Euromaster er en arbejdsplads, der i høj grad bygger på frihed under ansvar. Vi har det godt, så længe vi passer vores jobs ordentligt, siger Anders Hansen, der ud over jobbet som mekaniker og dækmontør også udfylder rollen som arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentant.

Anders chefer og kolleger har meget godt at sige om ham. Såvel personligt som fagligt er han en meget afholdt medarbejder, som både ledelse, kolleger og kunder værdsætter. Anders er en flittig, engageret og ihærdig fyr, som altid har kunden i fokus, siger Inge Lige Møldrup, der er personalechef hos Euromaster. Hun fortæller, at lang anciennitet ikke er noget særsyn i virksomheden. Vi har med jævne mellemrum både 30, 40 og 45 års jubilæer. I vores branche er det bestemt ikke alle, der i så høj grad lykkes med at fastholde deres medarbejdere, så vi er stolte over den lave personaleomsætning, tilføjer hun.

Jubilæet er netop markeret ved en reception, hvor Anders Hansen blev lykønsket af sine kolleger samt flere repræsentanter for Euromasters ledelse.

Fakta

Euromaster er europæisk markedsleder inden for dæk og dækserviceløsninger. I Danmark har kæden 45 servicecentre og ca. 220 ansatte. Det lokale dæk- og autoservicecenter er beliggende på Haraldsvej 64D i Randers. www.euromaster.dk

Billedtekst

Jubilæet er netop markeret ved en reception, hvor Anders Hansen blev lykønsket af sine kolleger samt flere repræsentanter for Euromasters ledelse. Her får Anders (tv.) overrakt gave af sin chef, centerleder Christian Sommer fra Euromaster i Randers.

Læs mere her

tags: Danmark, euro, Randers, omsætning, virksomhed, 1998, recept, arbejdsmiljø, miljø, værnepligt, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar