onsdag den 10. april 2013

Continental succes på Biler i Bella

Masser af gæster på standen alle dage var med til at gøre Continentals deltagelse i Biler i Bella til en succes. En Porsche 911 GT3 RS i Continentals markante farver var blikfang sammen med en spritny Mercedes-Benz A-klasse monteret med fire forskellige dækmønstre.

Især tiltrak Mercedes-Benz-bilen sig stor interesse , siger adm. direktør Georg Nielsen, Continental Dæk Danmark A/S. Vi havde monteret den med tre af vores sommerdækmønstre og et enkelt vinterdæk alle fire vindere i internationale dæktests. Rigtig mange var henne og kigge nærmere på dækkene, og vi fik en god dialog med mange af dem. Her blev vi bekræftet i, at bilisterne er opmærksomme på, at kvalitetsdæk er det sikre valg både sommer og vinter.

Foruden de to seje biler var Continentals stand også udstyret med tre Merida supercykler fra importøren Borandia. En mountainbike og en racercykel af ypperste klasse var sammen med en citybike med til at demonstrere, at Continental ikke kun står for kvalitet, når det gælder bil, busser og lastbiler, men også ligger helt fremme i feltet, når det gælder cykeldæk.

Det var første gang, at Continental deltog i Biler i Bella, hvor der var over 50.000 gæster i løbet af de fire dage.

Billedtekster:

Der var både seje cykler og seje biler på Continentals stand i Bella Center. Her præsenterer Søren Koppe fra importøren Borandia en Merida racercykel med Continental dæk.

En Porsche i Continentals egne farver var et markant blikfang.

Adm. direktør Georg Nielsen (t.h.) i en snak om biler og dæk med en af søndagens gæster.

En helt ny model fra Mercedes-Benz s A-klasse monteret med fire forskellige dæk fra Continental.

Fakta:
Continental Dæk Danmark A/S forhandler dæk til personvogne, lastvogne, varevogne og industrien.
Continental-koncernen producerer bl.a. bremsesystemer, systemer og komponenter til motorer og chassiser, elektronik til køretøjer samt dæk. Continental bidrager til øget køresikkerhed og global klimabeskyttelse.

Koncernen havde i 2011 en omsætning på 30,5 mia. Euro (heraf 8,8 mia. Euro i dækdivisionen) og er til stede i 46 lande med ca. 170.000 medarbejdere (heraf mere end 41.000 i dækdivisionen). Forretningsenheden for dæk til erhvervskøretøjer er med en omsætning i 2011 på mere end 1,8 mia. Euro en af verdens førende producenter af dæk til last- og varevogne, busser og industrien.
Dækdivisionen er officiel sponsor for 2014 FIFA World Cup i Brasilien og UEFA EURO 2016 i Frankrig.

Læs mere på www.conti.dk, www.conti-truck-tires.com/dk og www.ContiSoccerWorld.de
Media Database: www.mediacenter.continental-corporation.com


Læs mere her

tags: UEFA, Danmark, 2011, direktør, lastbil, bilen, Frankrig, EU, Mercedes, Brasilien, omsætning, 2016, Bella Center, Porsche, Continental, Mercedes-Benz, 2014, Fakta,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar