torsdag den 4. april 2013

Biltorvet.dk er Danmarks største marked for salg af brugte biler

Biltorvet.dk er nu Danmarks største marked for salg af brugte biler

Da store dele af den samlede autobranche i Danmark, af konkurrencemæssige hensyn, tog beslutningen om at etablere deres egen web-portal, var målet på sigt at blive Danmarks største marked for brugte biler. Det mål er nu nået, blot tre måneder efter det blev lanceret.

Set ud fra antallet af brugte biler til salg er Biltorvet.dk med sine mere end 45.000 annoncer fra bilforhandlere Danmarks største professionelle marked for salg af brugte biler. En position der behager administrerende direktør Claus Nyboe fra Biltorvet A/S. Det er utrolig rart, at vi på så kort tid har opnået et af vores primære mål for Biltorvet.dk. Sammenholdet blandt bilforhandlerne, der også er vores aktionærer, er helt forrygende, og vi ser tydeligt, hvad det betyder, når en større gruppe sætter sig et fælles mål. , udtaler Claus Nyboe, og fortsætter. Som samlet bilbranche kunne vi simpelthen ikke acceptere, at priserne for køb og salg af biler på nettet bare steg og steg. Det tjente ikke forbrugernes interesser, og derfor har vi som samlet bilbranche valgt selv at sætte dagsordenen og prisniveauet, hvilket nu bærer frugt.

Biltorvet.dk kort fortalt
Biltorvet.dk ejes af den samlede danske bilforhandlerbranche i et aktieselskab. Biltorvet.dk har eksisteret siden 2001 men blev relanceret i december 2012 fordi man som branche så et markant behov for at finde en fælles løsning på markedet for køb og salg af brugte biler.

Biltorvet.dk administreres til daglig af Biltorvet A/S i Taastrup, der udover Biltorvet.dk sælger og driver softwareløsninger til den danske bilbranche.

For yderligere information, kontakt da venligst administrerende direktør Claus Nyboe eller chefredaktør Kristian Klarskov på henholdsvis cn@autoit.dk og klarskov@biltorvet.dk



Læs mere her

tags: Danmark, direktør, portal, 2001, december, 2012, chefredaktør, bilforhandler, konkurrence, frugt,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar