mandag den 12. marts 2012

Sixt Biludlejning tilføjer - Car of the year - til den voksende flåde af miljøvenlige biler

Som det første udlejningsselskab herhjemme har Sixt indkøbt Opel Ampera, og bilen er en velkommen tilføjelse til selskabets voksende flåde af miljøvenlige udlejningsbiler.

Det var et opsigtsvækkende valg da hybridbilen Opel Ampera blev ?Car of the year 2012?. Den miljøvenlige bil appellerer blandt andet til firmaer der vil nedbringe deres CO2-udslip, da Opel anslår at man årligt kan spare omkring 1900 liter benzin ved 100 kilometers daglig kørsel. Ifølge Sixt er bilen er lidt dyrere at leje end tilsvarende biler i samme størrelse, til gengæld er totaløkonomien når brændstof indregnes nogenlunde den samme. Men grundet prisen er det nu kun en populær bil hos de særdeles miljøbevidste virksomheder som er villige til at betale ekstra.

Den høje danske bilskat gør dog at prisen på bilen ligger i den dyre ende, og det har desværre medført at Sixt ikke har købt så mange som oprindeligt ønsket, det fortæller Adm. Direktør for Sixt, Kasper Gjedsted: ?Havde Opel Amperaen kostet det samme som en tilsvarende bil i samme klasse f.eks. Ford Mondeo havde vi uden at blinke købt 1000 stk. Men med en pris på over 600.000 Kr., så er den simpelthen for dyr. Vores særligt miljøbevidste kunder efterspørger den dog, og derfor har vi den selvfølgelig i vores flåde?

Sixt ECOfleet

Udlejningsselskabet Sixt har i flere år været førende i Danmark i forhold miljøvenlige udlejningsbiler. Selskabet var det første til at indføre elbiler allerede i 2009 og Opel Amperaen er en tilføjelse til Sixt ECOfleet der i forvejen tæller:

? VW Bluemotion
? Nissan Pure Drive
? Renault Eco2
? Ford Econetic
? Citroen E-HDI

Udlejningsselskabet åbner for bookinger af Opel Ampera i foråret 2012, omtrent samtidigt som bilen forventes at komme i salg herhjemme.

###

Om Sixt:

Sixt er en international udbyder af mobilitetsløsninger af høj kvalitet. ?The spirit of mobility? Sixts motto er udbredt i mere end 100 lande verden over. Kunder har adgang til mere end 175.000 biler ved ca. 4000 udlejningskontorer samlet under Sixts brand. Sixt kan præsentere en flåde med alt fra el-biler, stationcars og varevogne til luksus- og sportsvogne.

Læs mere her

tags: elbil, Danmark, 2009, økonomi, CO2-udslip, bilen, elbiler, VW, Renault, 2012, virksomhed, benzin, sportsvogn, hybridbil, Opel, stationcar, Ford, Nissan, miljø, brændstof, miljøvenlig, miljøbevidst,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar