fredag den 9. marts 2012

Frost & Sullivan: ECOmove det bedste investeringsobjekt blandt tidlige EV-virksomheder

Den danske elbiludvikler og producent, ECOmove, som er meget tæt på lanceringen af den innovative elbil QBEAK,modtager prisen som ?2012 European Electric Vehicles Early Stage Investment Opportunity Award?. Det er den internationale og kendte virksomhed Frost & Sullivan, som står bag den årlige ?Best Practice? pris. Hvert år samler Frost & Sullivan en række virksomheder, som hædres for excellente resultater inden for en række områder som lederskab, teknologisk innovation, kundeservice og strategisk produktudvikling.

I år udpeger Frost & Sullivans ECOmove som den bedste investeringsmulighed blandt opstartsvirksomheder inden for elektriske køretøjer. Derfor er ECOmove inviteret til London i midten af maj, hvor repræsentanter fra virksomheder officielt vil modtage hæderen som en del af ?2012 Excellence in Best Practices Awards Banquet?.

Bæredygtige konkurrence-fordele
ECOmove modtager prisen, fordi virksomheden har fået den højeste rating blandt europæiske elbilvirksomheder.

Virksomhederne blev målt på fem kriterier: Erfaring og ekspertise blandt ledelsen i virksomhedens, bæredygtige konkurrence-fordele, service og vedligeholdelse, markedsvækst og positionering samt evnen til at differentiere sig på sit produkt.

?Det er en stor ære for os at modtage denne internationale og anerkendte pris, specielt fordi den uddeles af Frost og Sullivan, der er en markant analytiker og rådgiver af hele den automotive industri. Også fordi det gør os i stand til at promovere vores teknologi og QBEAK-elbiler over for en række internationale interessenter og fremtidige samarbejdspartnere. Vi har store forventninger til prisen og alt det, der følger med den, fordi vi nu bliver fremhævet for kvaliteter i vores team, vores produkt og de bæredygtige konkurrencefordele, som QBEAK og vores nye teknologi repræsenterer?, fortæller Mogens Løkke, CEO hos ECOmove.

Rapporten fra Frost & Sullivan fremhæver også, at virksomhederne nomineret til ?The Best Practices Award?, er de virksomheder, som udviser omhu, vedholdenhed og fokus. Disse egenskaber er nødvendige, når virksomheden skal udvikle en succesfuld forretningsplan og have den implementeret på det globale marked, hvor konkurrencen til stadighed skærpes.

ECOmoves fremtidsplaner
ECOmove er klar til at lancere deres første innovative elbil, QBEAK, i 2012, og forventningerne til den køreklare elbil er enorme blandt de samarbejdspartnere, som kender ECOmoves ambitionsniveau. ECOmove lover, at QBEAK?en vil blive et af de elektriske køretøjer, som i størst mulig omfang opfylder kravene om at være til at betale, med individuel tilpasning, fleksibel, bæredygtig og nem at køre og parkere og alt dette uden at kompromittere sikkerhed og pålidelighed.

QBEAK-bilen er lavet af materialer der ikke ruster. Det resulterer i en robust bil med en vægt på kun ca. 400 kg, og selv med energimoduler til en rækkevidde af 200 km er vægten kun det halve sammenlignet med andre biler af den samme type. Med en længde på kun tre meter er QBEAK en handy bybil, som henvender sig til både private og professionelle brugere. Bilen kan indrettes med 1-6 flytbare sæder eller et stort bagage-/varerum. I en bil med tre sæder får bagagerummet samme størrelse som en Euro-palle. Batterier fås i form af udskiftelige energimoduler (fra et til seks moduler), hvilket giver en rækkevidde på op til 300 km. Endelig er QBEAK-elbilen også fleksibel i forhold til interiør og design.Energi Horsens Fonden og Østjysk Innovation har investeret i ECOmove og bidrager foruden kapital med netværk til virksomheden.

Om Frost & Sullivan
Virksomheden Frost & Sullivan gør andre virksomheder I stand til at accelerere deres vækst, innovation og lederskab.Virksomhedens Growth Partnership Service forsyner virksomheder med disciplineret research and Best Practicemodeller med det formal at generere, evaluere og implementere stærke vækststrategier.Frost & Sullivan har 50 års erfaring udi at etablere partnerskaber med 1.000 globale virksomheder og spirende forretninger og har mere end 40 kontoret fordelt over seks kontinenter.

Læs mere her

tags: elbil, Horsens, euro, bilen, BEA, elbiler, London, 2012, virksomhed, teknologi, energi, bagagerum, konkurrence, innovation, Europe, strategi, Løkke,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar