tirsdag den 20. marts 2012

Danmarkspremiere på Chevrolet Cruze 5-dørs

Danmarkspremiere
Sporty og kraftfuld Chevrolet Cruze nu i 5-dørs version

Siden introduktionen i 2009, har Chevrolet Cruze solgt over 1 mio. biler globalt. Nu kommer den populære Cruze til Danmark i en 5-dørs version, og kan opleves hos landets Chevrolet forhandlere til Danmarkspremiere d. 10. og 11. marts kl. 11-16.

General Motors platform fokus på sikkerhed
Den nye Cruze 5-dørs følger i hælene på den meget roste 4-dørs Cruze. De er begge skabt på General Motors globale platform - en teknisk platform der tillige deles af andre af GM s kvalitetsmærker. Dette giver en række fordele i forhold til køreegenskaber og design og ikke mindst sikkerhed.

Cruze er udstyret med en række elektroniske systemer, som skal hjælpe til at afværge ulykker. I en nødsituation vil elektronisk stabilitetskontrol (ESP), traction control (TCS), ABS med elektronisk bremsekraftfordeling (EBD) og bremseassistent (BAS) hjælpe føreren med at holde bilen på vejen og ligeledes assistere under udfordrende opbremsninger eller accelerationsmanøvrer. Af yderligere sikkerhed kan bl.a. nævnes seks airbags, Isofix barnestolsbeslag, 3-punkts sikkerhedsseler med seleforstrammere samt pedal release en sammenklappelig pedal som hjælper med at reducere risikoen for skader for føreren.

Omfattende udstyr
Chevrolet Cruze 5-dørs leveres i Danmark med det såkaldte LT udstyr. Det er et omfattende udstyrsprogram, som inkluderer 16 alufælge, aircondition (benzinudgave), klimaanlæg (dieseludgave), baksensor, fartpilot, sædevarme, el-sideruder både for og bag, elektrisk justerbare sidespejle med varme, multijusterbart læderrat og -gearknop, ratbetjent radio/CD og meget mere.

Cruze leveres i to motorversioner hhv. en 1.8 benzinmotor med 141 hk og en 2.0 dieselmotor med 163 hk sidstnævnte er i øvrigt stærkeste motor i sin klasse. Begge varianter kommer med LT udstyr.

Rigtig meget bil for pengene - og rigtig mange penge for din bil
Benzin-udgaven vil kunne købes for blot 259.995 kroner og diesel-modellen for 294.995 kroner. I forbindelse med Danmarkspremiere på den nye Cruze er der desuden mulighed for at få en ekstra god økonomisk aftale, hvis ens egen brugte bil indgår i handlen. Chevrolet forhandlerne tilbyder nemlig 35.000 kroner mere for den brugte bil, end den er værd dette er baseret på den bedste af to indhentede engrospriser. Og så kan begge varianter lige nu fås med integreret, forhandlermonteret navigation uden merpris.

Cruze indtræder i den populære C-klasse, hvor danskernes foretrukne biler netop er 5-dørs modeller. Cruze 5-dørs har været længe ventet udtaler Kenneth Hansen, direktør for Chevrolet i Danmark. I Danmark udgør 5-dørs omkring 50% af salget i C-klassen, så vi har store forventninger til nye Cruze, der er stærk på udstyr og motorpræstationer .

Sporty profil med masser af plads
Cruze er sporty og elegant på én og samme gang. Det udtryksfulde design ses i form af de skarpe iøjnefaldende linjer, brede hjulkasser, tilbagestrøgne forlygter og ikke mindst den genkendelige todelte frontgrill. En selvsikker fremtoning der adskiller Cruze 5-dørs fra konkurrenterne siger Martin Love, Design Manager for Chevrolet Cruze.

Indvendigt er Cruze kendetegnet ved en stor funktionalitet og rummelighed. Cruze tilbyder en kabine, der hører til de største i klassen, og som nemt rummer 5 personer. Bagagekapaciteten er på 413 liter. Nedfældes bagsæderne, øges volumen til 883 liter.

Der inviteres til Danmarkspremiere på den nye Cruze den 10. og 11. marts fra kl. 11-16 hos Chevrolets 64 forhandlere.

Billedmateriale kan downloades på dette link:
http://media.gm.com/media/intl/en/chevrolet/photos.html/#cruze_hb5_upcoming/L2NvbnRlbnQvUGFnZXMvZ2FsbGVyaWVzL2ludGwvZW4vdmVoaWNsZXMvY2hldnJvbGV0L2NydXplX2hiNV91cGNvbWluZw==.page.2

Læs mere her

tags: Danmark, 2009, direktør, bilen, økonomi, downloade, radio, benzin, ulykker, penge, Motor, sprog, Chevrolet, GM, fælg,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar