fredag den 5. november 2010

MICHELIN MegaXBib til de største høstmaskiner

Nu introduceres MICHELIN MegaXBib i den nye dimension 800/70R32. Dækket er beregnet til de største og tungeste høstmaskiner og har et belastningsindeks på 181 A8/B, hvilket svarer til 8.250 kg pr. dæk og er den største belastningsgrad hos nutidens dæk (1).

Dækket er usædvanligt robust takket være sit eksklusive metal i bæltelaget. Michelin har også ændret designet af MegaXBibs mønster og skuldrezone for at reducere skader på høsten.

Ved høst er jordbrugernes prioritet at få høsten i hus så hurtigt som muligt. Efterhånden som gårdene bliver større, og produktiviteten bliver vigtigere, bliver også høstmaskinerne større og tungere. Som en følge af dette er øget lastekapacitet for dækkene blevet en vigtig forudsætning ved udviklingen af nye højtpræsterende høstmaskiner. For at imødegå denne udvikling introducerer Michelin den nye dimension 800/70R32 af sit dæk MegaXBib. Det nye MICHELIN MegaXBib er det eneste dæk i denne dimension på markedet med så højt belastningskapacitet.

For at øge dækkets lasteevne og gøre det mere robust har Michelin integreret et metallag i bæltelaget. Den nye teknik gør dækket mere modstandsdygtigt over for skader forårsaget af tung last. Teknikken bidrager bland andet til at forbedre produktiviteten, reducere driftsomkostningerne samt risikoen for driftsstop for maskinen. Derudover mindskes risikoen for, at dækkets levetid forkortes på grund af skader.

Det nye 800/70R32 MICHELIN MegaXBib er mere modstandsdygtigt over for skader, som kan opstå i forbindelse med høstarbejdet. Især stubbe fra majs, kan være årsag til stikskader på dækkene. For at løse dette problem har Michelin ændret designet på dækkets mønsterbane og skuldrezone - MICHELIN MegaXBib har en ændret vinkel og form på mønsterklodserne og en forbedret skulderzonen med en ny struktur.

Markedschef Michelin Nordic: Nurgül Atayer
Telefon: +46 8 8 709 07 20, mobil: +46 70 250 48 52

Pressekontakt Michelin Nordic: Lotta Wrangle
Telefon: +46 8 709 07 76, mobil: +46 72 250 07 40

(1) Inklusive alle dæk, som findes på markedet, undtagen det nye MICHELIN CerexBib, som er fremstillet med eksklusiv MICHELIN Ultraflex-teknik.

Michelins mission er at bidrage til konstant at forbedre varers og menneskers mobilitet ved at fremstille og markedsføre dæk. Vi fremstiller dæk til for eksempel fly, personvogne, motorcykler og cykler, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner, lastvogne og den amerikanske rumfærge. Michelin tilbyder endvidere elektroniske tjenester på http://www.viamichelin.com target=_blank>www.viamichelin.com og udgiver vejkort og -atlas, rejse-, restaurant- og hotelguider. Michelins hovedkontor ligger i Clermont-Ferrand i Frankrig, og virksomheden er repræsenteret i 170 lande, har 129.000 ansatte (heraf cirka 320 i Norden) og 71 fabrikker i 19 lande.

Nærmere information på: http://www.michelin.com target=_blank>www.michelin.com eller http://www.michelin.dk target=_blank>www.michelin.dk.

Læs mere her

tags: restaurant, Frankrig, virksomhed, produktivitet, omkostninger,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar