onsdag den 30. september 2009

Betsafe.com bliver ny official sponsor for Gumball 3000 2010 og vil have en bil med i rallyet!

Det fremstormende spilleselskab Betsafe.com, er sammen med Puma og Monster Energy Drink den nye officielle sponsor for det verdensberømte Gumball 3000, som fører verdens sejeste biler gennem London, Amsterdam, København, Stockholm for derefter at slutte i New York 7 dage senere. Gumball 3000 har 120 af de mest fantastiske biler i verden, varer syv dage, er næsten kilometer langt og har udelukkende verdensstjerner fra sports- og underholdningsverdenen ved rattet. Sidste år var udvalgte navne fra stjernelisten David Hasselhoff i sin KITT Nightrider bil. Sheikh Mohammed, Snoop Dogg, Tony Hawk, Hugh Hefner, Dennis Rodman, Daryl Hannah og teamet bag Jackass!

- Betsafe.com er ekstremt stolte af at være en del af Gumball 3000. Det er i sandhed unikt, kreativt og spændende, og det går perfekt hand-i-hånd med vores mulighedsorienterede brand. Det kommer til at være en fantastisk uge for alle, som er til fart, spænding, lækre biler, rockstjerner og kendisser, udtaler Betsafes leder Henrik Persson i en pressemeddelelse. Betsafe kan allerede nu løfte sløret for en masse vanvittige og spændende aktiviteter under Gumball 3000, der starter 1.maj i London og kører til Amsterdam, København og Stockholm før alle 120 biler og deres kørere transporteres over Atlanten i enorme fly til Boston, USA. Derfra kører deltagerne gennem Montreal og Toronto i Canada før det hele slutter af med en gigantisk fest i New York 7.maj. Betsafe s kunder kan komme med til festerne i hver eneste by og kan tilmed vinde en plads i et af sæderne på Betsafes biler i løbet af de syv dage!

Vores pokerspillere kan eksempelvis få chancen for at spille poker med nogle af superstjernerne, siger Betsafe-lederen og tilføjer Og selvfølgelig vil vi have en følgebil med, hvor nogle af vore kunder får chancen for at følge Gumball 3000 backstage.

For mere information:
Henrik Persson Ekdahl, CEO Betsafe.com, Mobil: +46 70 6914343
Mikael Mellqvist, Media Manager Betsafe.com, Mobil: +47 99 48 68 21

Gumball 3000 blev grundlagt af britisk-fødte Maximillion Cooper i 1999, da han inviterede 50 af sine mest excentriske venner til et seks-dages, 5000 kilometer langt race gennem Europa med intense begivenheder og vilde fester hver nat. Det var Sir Terence Conran, der holdte det første startflag og vinkede de 55 biler i gang fra London til Rimini. Gumball 3000 har udviklet sig constant gennem årene og samarbejder nu med locale myndigheder og politikere for at sikre et trygt og rart miljø hvor rallyet køres.

Betsafe.com er et tre år gammelt spilleselskab med stærke rødder i Skandinavien og blev i 2008 valgt som verdens bedste bookmaker af det norske sport- og spillemagasin TIPS. Betsafe.com er nu også i pole position når Gumball 3000 rammer Europa og Nordamerika.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar