torsdag den 1. oktober 2015

Stort Ford åbent hus hos Nellemann


Kom og mød den nye MAX familie, når vi slår dørene op til MAX familiedage og STORT Ford åbent hus den 3. og 4. oktober.Vi slår dørene op i hele huset fra kl. 10-16, både på værkstedet og reservedele, hvor der vil være masser af gode tilbud, at komme efter! Der vil være ekstra rabat på vinterdæk, udstilling fra BabySam, gratis Quick Tjek for korrekt hjulindstilling, Park Solar kun 99 kr. til de første 5 kunder lørdag/søndag, lovpligtig fastgørelse af nummerplader for 99 kr., gratis Top-Up service på egne bilmærker, hertil forfriskninger og naturligvis masser af gode tilbud på brugte Ford og demobiler!

Vi arbejder som sagt hele weekenden på værkstedet, hvor det naturligvis vil være muligt, at kigge ind og se bilerne lidt fra neden. Bare du lytter til det vi siger! Den første frost er som bekendt også snart over os, så derfor skifter vi denne weekend om til vinterhjul for vore rigtig mange kunder.

Lidt om MAX familien:
B MAX er familiens mindste – men trods dens lille størrelse, byder den på hele 150 cm fri adgang til kabinen. Med sit nyskabende design, skydedøre og helt uden b-stolpe, bliver adgangen til bilen let som en leg for både fører og passagerer.

Den nye C MAX er fyldt med den seneste teknologi, som hjælper dig med at bevare overblikket. Og hvad enten du vælger C MAX med fem sæder eller den lidt større Grand C MAX med op til syv sæder, bliver du overrasket over det helt nye niveau af fleksibilitet, praktisk anvendelighed og effektivitet.

Familiens sidste skud på stammen er den nye S-MAX med intelligente teknologier, supermoderne stil, uovertruffen ydeevne og præcis manøvrering. Her får du en sporty, fleksibel, praktisk anvendelig og effektiv bil.

Ønsker du at hæve niveauet for dagligdags-luksus, er den nye Galaxy oplagt! Her går rummelighed og fleksibilitet hånd i hånd med eksklusivitet og æstetik. Den nye Galaxy redefinerer rejseoplevelsen med sine yderst fleksible siddepladser for op til syv personer. Og det nye EasyFold-system gør det muligt for dig at klappe sæderne op og ned – med et tryk på en knap.

Vi byder derudover på lidt sjove aktiviteter for både store og små, og der vil være rig mulighed for at prøve bilerne og få en god bilsnak. Se mere på nellemann.dk.

Ses vi til åbent hus hos Ford / Nellemann Århus

Læs mere her

tags: Århus, bilen, fleksibilitet, teknologi, Ford, Solar, BabySam,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar