torsdag den 2. oktober 2014

KIA lancerer en komplet virtuel rundtur på sin stand på Paris Motor Show

KIAs fans vil få mulighed for at opleve mærkets helt nye Sorento og hele paletten af KIA modeller på afstand ved hjælp af en virtuel rundtur på KIAs 72 m lange stand på biludstillingen i Paris fra d. 9. oktober. • Virtuel KIA onlinerundtur på KIAs stand med 23 biler på biludstillingen
• Google View viser KIAs nyeste modeller både udvendigt og indvendigt
• KIAs virtuelle rundtur viser generelle informationer om alle bilerne
• KIA lancerer den nye Sorento ved biludstillingen i Paris

Fredericia, den 30. september 2014 – KIAs fans vil få mulighed for at opleve mærkets helt nye Sorento og hele paletten af KIA modeller på afstand ved hjælp af en virtuel rundtur på KIAs 72 m lange stand på biludstillingen i Paris fra d. 9. oktober.

KIAs virtuelle rundtur vil være den første af sin slags fra en bilproducent, og den vil være synlig på Google Maps community-siden "Views", hvor brugere offentliggør deres billeder og panoramaer.

På den virtuelle rundtur på standen på biludstillingen i Paris vil brugerne kunne navigere rundt blandt de 23 KIA modeller, som vises i Porte de Versailles-messecentret, og de kan endda kigge nærmere indvendigt i bilerne.

Brugerne vil have adgang til informationer om alle bilerne, når de bevæger sig rundt på standen, og med blot et enkelt klik er der adgang til de vigtigste funktioner. Indholdet vil blive oversat til de fleste af KIAs mest populære markeder i Europa, og billeder og beskrivelser af bilerne vil lynhurtigt kunne deles på de sociale medier af brugerne.

Den nye KIA Sorento SUV får europæisk premiere på Paris Motor Show, og det vil være første mulighed for både medier og kunder til at se bilen. For dem, der ikke kan deltage på udstillingen, vil Google View-funktionen tilbyde et komplet 360°-overblik online over bilerne både udvendigt og indvendigt.

KIA fremviser også sin innovative nye dieselelektriske hybriddrivlinjeteknologi, som vises for første gang i den smukke KIA Optima T-Hybrid sedan-konceptbil.

Artur Martins, som er Vice President, Marketing, hos KIA Motors Europe, udtalte følgende: "Biludstillinger er nogle af de vigtigste events i vores kalender til lancering af vores nyeste modeller for medierne og offentligheden, og den virtuelle rundtur vil vise vores fantastiske stand på Paris Motor Show til endnu flere interesserede.

"Paris er det første sted i Europa, hvor man vil komme til at se den nye KIA Sorento, men denne gang kan selv de mennesker, som ikke kan deltage på udstillingen, få et første indtryk af bilen og hele KIAs modelpalette med nye og innovative produkter", tilføjede Martins.

Udstillingen vil være åben for publikum fra d. 4. oktober, og KIAs virtuelle rundtur vil være tilgængelig fra d. 9. oktober – besøg KIAs stand på udstillingen her: www.kia.com/eu/parismotorshow

Læs mere her

tags: euro, Europa, bilen, Google, teknologi, Fredericia, Motor, Europe, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar