tirsdag den 12. august 2014

HBM lancerer eDrive et nyt koncept til power målinger og effektivitetsanalyse af elektriske motorer

HBM introducerer eDrive, et nyt system til måling af effektiviteten i elektriske motorer, der fx anvendes i køretøjer eller fartøjer med elektriske drivlinjer. Den nye eDrive-pakke forener kontinuerlig og hurtig indsamling af data med en kraft og -/effektivitetsanalyse og oscilloskop. E-Drive systemet tilbydes til HBM's GEN3i, en mobile data- og transientmåler, der leveres med de præcise (HBM T12) momenttransducere, samt distribuerede temperaturmålinger, sammen giver et kraftfuldt og integreret måle- og analysesystem.

Brugerne kan løbende gemme data fra hele 18 strøm- og spændingskanaler til måling af op til 1000 volt, temperaturkanaler og drejningsmoment og rotationssignaler med en samplingsfrekvens på op til 2 MS/s. Moment og rotationssignal kan måles på den mekaniske side med differentialdrev eller udveksling. Resultaterne af disse beregninger, herunder effektiviteten af målingerne, kan vises grafisk, hvilket gør dem hurtige at aflæse og bekræfte.

Systemet er baseret på software udviklet til elektriske motor- og invertermålinger. For at reducere kabellængder er det komplette system placeret direkte på den elektriske motor, hvilket også reducerer interferens. Hele systemet kan kommunikere med PC'en via et optisk Ethernet-interface.

En energimåler giver en komplet beskrivelse af den elektriske drivlinje. eDrive systemet fra HBM viser alle beregnede resultater, herunder effektiv, reaktiv og tilsyneladende effekt under målingen. E-drive tilbyder dermed en omfattende overvågning og analyse af rådata. En frit programmerbar konfigurationsdatabase bruges til at bestemme ledningsdiagrammer, beregne luftspalter eller gearelementer og til at udføre en dq0-transformation til at analysere inverter respons.


Læs mere her

tags: overvågning, energi, database, Ethernet,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar