mandag den 2. juni 2014

VW vælger Continental til Golf, CC og Beetle

Bilproducenterne stiller høje krav til de dæk, der monteres på de forskellige modeller, der ruller ud fra fabrikkerne. Som andre bilproducenter tester VW-koncernen en række forskellige mærker og udvælger de dæk, der efter teknikernes mening fungerer bedst sammen med de respektive bilmodeller. VW har netop udvalgt og godkendt tre af Continentals sommerdæk til originalmontering på den nye Golf, den frække CC og den nye Beetle.

Golf 7 får fornøjelsen af 15" og 16" ContiPremiumContact5, mens Blue Motion-modellen får de særligt miljøvenlige ContiEcoContact5 monteret. VW's frække CC og forførende Beetle får et mere friskt look og sporty køreegenskaber med ContiSportContact 5 i henholdsvis 17" og 20".

- At VW igen vælger Continental til original fabriksmontering på flere nye bilmodeller vidner om, at Continentals dæk lever op VW's høje forventninger om krav og performance. De valgte dæk har kort bremseafstand, præcis styring og lav rullemodstand til fælles, og hvor egenskaberne passer godt sammen med de forskellige bilmodeller, de er udvalgt til, siger administrerende direktør George Nielsen fra Continental Dæk Danmark A/S.

Continental producerer de tre dæktyper på koncernens europæiske fabrikker samt på den amerikanske dækfabrik i Mount Vernon i USA.


Læs mere her

tags: USA, Danmark, euro, direktør, VW, Mou, miljøvenlig, Continental, miljø,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar