torsdag den 6. februar 2014

Autobranchen mødes til Skandinaviens største automesse

image description
Hvert tredje år afholdes Skandinaviens største automesse i Gøteborg, hvor autobranchens eksperter, specialister, kolleger og kunder mødes. I år stiller hele 260 udstillere op den 15. – 18. januar for at vise det ypperste inden for hver deres område. Exide Technologies er med og vil vise nogle af deres seneste innovationer.
Ligesom sportsentusiaster ser frem til OL og verdensmesterskaberne hvert fjerde år, ser autobranchen frem til automessen i Gøteborg, der kun afholdes hvert tredje år. Automessen i Gøteborg er Skandinaviens største mødeplads for auto- og værkstedsbranchens eftermarked og foregår den 15. til den 18. januar 2014.
Messen har traditionelt været det helt store trækplaster for servicebranchen og med de 260 udstillere er der lagt op til nogle spændende dage.

Verdens førende batteriproducent, Exide Technologies, er på plads på stand E03:01. Her kan man se deres teknologiske fremskridt inden for start-stop batterier, batteriopladere, værktøj til batteriudskiftning, testinstrumenter og ikke mindst deres nye innovative 'dobbelte batterisystem' til lastbiler.

Start-stop bil bane på standen
De alt strengere miljøkrav har betydet, at start-stop batterier går sin sejrsgang hen over den vestlige verden. I dag monteres start-stop batterier i mere end halvdelen af alle nyregistrerede biler i Norden og tallet er stigende. Det kræver, at batterier, værktøj og kompetencer inden for batteriudskiftning er af højeste kvalitet.

På standen har Exide også monteret en bil-bane for at illustrere behovet for rigtige batterier i biler med start-stop funktion.
Exide Technologies er bedre kendt i Sverige via sit varemærke Tudor, der kan fejre 100 år om ganske kort tid.

Læs mere her

tags: Sverige, mesterskab, lastbil, OL, teknologi, Skandinavien, innovation, miljø, 2014, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar