torsdag den 16. januar 2014

Mange brugere valgte TomTom sidste år

image description
I 2013 blev der installeret næsten 100.000 flådestyringsværktøjer fra TomTom, svarende til en stigning på 38 procent i forhold til 2012. TomToms løsninger hjælper virksomheder til at køre mere omkostningseffektivt.
2013 har været endnu et år med høj vækst for TomTom. I alt 330.000 køretøjer bruger i dag løsninger fra TomTom Business Solutions, svarende til en stigning på 38 procent for året. Virksomhedens løsninger bruges således af flere end 27.000 kunder i over 60 lande til at køre mere grønt, sikkert og omkostningseffektivt.

"TomTom kan præsentere virkelig flotte tal for 2013, fordi vores løsninger tilfører høj værdi til virksomhederne, og fordi vi har været dygtige til at udvikle produkterne, så de møder markedets behov," siger Thomas Schmidt, administrerende direktør, TomTom Business Solutions.

TomTom præsenterer ny innovativ løsning
I årets første kvartal vil TomTom lancere en løsning, som hjælper mindre virksomheder til at få mest muligt ud af den teknologi, der er installeret i køretøjet. Brugerne sætter selv enheden i køretøjets OBD-port (on-board diagnostics), så der er ingen installationsomkostninger – hvilket er med til at gøre løsningen yderst omkostningseffektiv og konkurrencedygtig på markedet.

Om TomTom
TomTom blev etableret i 1991 og er den førende leverandør af navigation og lokalitetsbaserede produkter og services. TomTom kortlægger trafikinformation, navigationsteknologi, in-dash-systemer, mobile enheder, webbaserede applikationer og løsninger til det offentlige og private. TomTom designer og fremstiller også sine egne lokalitetsbaserede produkter, herunder bærbare navigationsenheder og løsninger til flådestyring samt sportsure med GPS. Tomtom's hovedkvarter ligger i Amsterdam. TomTom har 3.500 ansatte over hele verden og sælger produkter i mere end 35 lande. For yderligere information besøg venligst www.tomtom.dk

Om TomTom Business Solutions
TomTom Business Solutions er en førende leverandør af flådestyringsløsninger og professionelle telematiktjenester. Vores in-car-produkter er designet til at hjælpe med at drive grønnere, sikrere og mere effektivt. Vores online platform, WEBFLEET, er yderst skalerbar og har de højeste standarder med hensyn til pålidelighed og sikkerhed. For yderligere information, besøg venligst www.tomtom.dk/business. Følg os også på Twitter @TomTomBusiness.


Læs mere her

tags: direktør, OB, 2013, 1991, 2012, virksomhed, omkostninger, teknologi, konkurrence, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar