tirsdag den 7. januar 2014

350 autofolk på fisketur

Dagen bød på gode fangster og mange timers hyggeligt socialt samvær med branchekolleger, da reservedelsfirmaet FTZ for nylig inviterede hundredvis af autofolk på fisketur – heriblandt mandskabet fra Euromaster i Skive.
I autobranchen er man heldigvis vant til at stå tidligt op, og den evne fik deltagerne brug for, da reservedelsfirmaet FTZ for nylig inviterede 350 værkstedsfolk på fisketur. Destinationen var Tusaagaard Put and Take ved Karup, hvor de mange mennesker fra nær og fjern var fremme allerede klokken 8 lørdag morgen. Det gælder også de tre medarbejdere fra Euromasters dæk- og autoservicecenter i Skive, der mødte op i højt humør og mere end klar til at svinge fiskestængerne.

– Der var sat telte op og dækket store borde med rundstykker og kaffe plus selvfølgelig en lille skarp til halsen. Klokken 9 måtte vi gå i gang med at fiske i de tre søer og den kilometerlange å. Dagen var hyggelig, og vi fik mange gode snakke med folk fra andre værksteder i vores område, fortæller centerleder Lars Kjær fra Euromaster i Skive, der deltog sammen med sine medarbejdere, Kasper Jensen og Kim Grydgaard. – Fiskeriet fortsatte indtil klokken 16. Undervejs fik vi hevet et par gode fangster i land – en fisk på 1,7 kg og en på 2 kg, tilføjer han.

Klar til vinteren

Ifølge Lars Kjær var fisketuren et rart afbræk i denne tid, hvor han sammen med sine medarbejdere har mere end travlt med at klæde Skiveområdets bilister godt på til vinteren. Her er der ifølge centerlederen to ting, man især skal være opmærksom på. – Man skal få kontrolleret, at kølevæsken er frostsikret, og så er det selvfølgelig vigtigt at få vinterdækkene på. I Skive og på Salling er nedslidte dæk og forkerte dæk til årstiden uden tvivl de to primære årsager til manglende dæksikkerhed. Begge dele er farligt, og en kombination er naturligvis endnu værre. Derfor gør vi meget for at oplyse om vigtigheden af at få vinterdækkene på i tide, fortæller han. Kjær anbefaler at skifte, når temperaturen falder til omkring 7 konstant, hvilket typisk sker i oktober eller i starten af november.

– Sommerdæk har mere end dobbelt så lang bremseafstand som vinterdæk, når der ligger sne på vejen, og vinterdæk giver i det hele taget øget sikkerhed i vådt og koldt føre grundet den særlige gummiblanding. Med risiko for at møde sne samt is- eller rimglatte veje er der al mulig grund til at køre på de rigtige dæk. Vinterdæk forhindrer ulykker, der i værste fald koster liv, fastslår centerlederen.

Fakta:

Euromaster er europæisk markedsleder inden for dæk og dækserviceløsninger. I Danmark har kæden 45 servicecentre og ca. 220 ansatte. Det lokale dæk- og autoservicecenter er beliggende på Engvej 15 i Skive.

Læs mere her

tags: Danmark, euro, ulykker, Skive, Fakta, kaffe,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar