tirsdag den 21. januar 2014

Forza inviterer til infomøde om leasing

FashionPeople - fashion for the people

Du er her: Forside
404 - sorry
 
FIND BUTIK HER

  




SENESTE NYT





Artikler




 
NYESTE BUTIKKER


SENEST OPDATEREDE BUTIKKER



MEST BESØGTE BUTIKKER



MINDST BESØGTE BUTIKKER



TILFÆLDIGE BUTIKKER


Seneste Søgninger


Tøj
Gør FashionPeople til din startside - Tilføj FashionPeople til foretrukne - Privacy Policy
Forza Leasing A/S inviterer til gratis informationsmøde d.15 januar om forskellige former for finansiel leasing.
Er begreberne privatleasing, erhvervsleasing og splitleasing volapyk for dig Forza Leasing inviterer til et gratis informationsmøde d.15 januar kl.19 på adressen Frejasvej 23A i Hillerød.

Kort om de forskellige former for finansiel leasing:

Privatleasing: Som navnet fortæller henvender denne leasingtype sig til privatpersonen, som ikke bruger bilen i arbejdsøjemed. Efter endt leasingperiode skal leasingtager selv sælge bilen. Pris pr. måned og udbetaling aftales i leasingkontrakten.

Erhvervsleasing: Firmaer som ikke vil binde megen kapital i biler, kan med fordel gøre brug af erhvervsleasing. Leasingydelsen er fuldt fradragsberettiget.

Splitleasing: Denne leasingtype kaldes også for delleasing, og betyder arbejdsgiver samt medarbejder kan dele leasingydelsen af bilen. Der skal dog føres regnskab med hver kørte kilometer, så man får "splittet" udgifterne korrekt mellem arbejdsgiver og medarbejder. Med splitleasing er arbejdsgiveren ikke nødt til at købe en firmabil, og medarbejderen bliver ikke beskattet af fri bil.

Kom til informationsmødet d.15 januar kl.19 på Frejasvej 23A i Hillerød hos Forza Leasing A/S og hør meget mere. Tilmelding sker på mail til cjc@forzaleasing.dk

Læs mere her

tags: leasingkontrakt, bilen, regnskab, Hillerød, arbejdsgiver, privatperson,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar