søndag den 30. september 2012

Ny bil til halv pris

Et af verdens største udlejningsselskaber fejrer 100 års jubilæum og sætter priserne markant ned resten af 2012. Det kan spare dig for tusindvis af kroner på månedsleje resten af året.

Det er udlejningsselskabet Sixt med hovedkvarter i München der markerer deres 100 års fødselsdag. I Danmark fejres fødselsdagen ved at de sender flere tusind biler på gaden til spotpriser. Lige nu kan du derfor spare tusindvis af kroner hvis du skal bruge en fabriksny bil i et par måneder, eller bare har lyst til at være bilejer i en længere periode.

Konceptet kaldes Mini-Leasing som egentligt bare er leje af bil i flere måneder ad gangen. Tilbuddet betyder reelt at den ekstremt populære FIAT 500 kommer til at koste 100 kr. pr. dag, og i de større bilklasser kan man få en Peugeot 508 til 125 kr. pr. dag; Vi fylder 100 år i og det skal fejres med et brag. Derfor har vi besluttet at lancere dette ekstraordinære gode tilbud. siger Kasper Gjedsted, adm. dir. Sixt Biludlejning Danmark.

Ifølge Sixt gælder tilbuddet i hele Danmark og inkluderer alt, bortset fra brændstof. Tilbuddet løber til og med udgangen af 2012.


Læs mere her

tags: Danmark, 2012, brændstof, Peugeot,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar