mandag den 11. juli 2011

Sønderborg Musikskole - sommerferie??

NEJ, ikke hos os på Skovvej 16 i Sønderborg.

Huset er i gang?.

I den forgangne uge afholdt Musikskolen sin Sommermusikskole, hvor godt 20 interesserede børn og 6 lærere var med den sluttede fredag med CD udgivelse (med cover i eget design!) og en koncert, hvor resultatet af ugens arbejde præsenteredes.

NU bor 7 voksne og 25 børn og unge fra Egedal Musikskole i huset frem til lørdag middag!
En sjællands musikskole i Sønderborg? Ja, deres harmoniorkester, Big Band og Rockband drager hver sommer på tur nogen gange til udlandet andre gange indenfor rigets grænser.
Det er inspirerende for os i Sønderborg Musikskole at lære mere om, hvordan man griber sådan en turne an! Vi har taget tilløb til noget lignende de sidste par år, men det er aldrig blevet til?.næste år kunne måske være året!!

Egedal musikskole øver intenst, men der bliver også tid til et besøg i Sommerland Syd og i Danfoss Univers?.så lidt ferietid er der også afsat!

Sideløbende med besøget skal Danfoss orkestret lige have styr på formen til den kommende Ringridning og det samme gælder Søværnets Tamburkorps, der øver flittigt i nabolaget?

Egedal musikskole kvitterer for det gratis ophold ved at spille på rådhus torvet I DAG:

Onsdag d. 6. juli kl. 16.00 med Big Bandet
Torsdag d. 7. juli kl. 16.00 med Rockorkestret

?.og som tak for brug af badefaciliteter, så får campingpladsen også lige en koncert fredag d. 8. juli kl. 14.30

Yderligere info får hos madmor og superorganisator: Gabrielle Ryg ?Gaby? på 2818 7616, der har klare holdninger til, hvorfor ?det er sundt for musikskoleungerne? at komme af sted!

Læs mere her

tags: udland, koncert, Sønderborg, Danfoss, sommerferie,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar