torsdag den 1. april 2010

viflytterdinbil.dk autotransport og autohjælp på den nemme og billige måde

Hjemmesiden vi flytter din bil.dk er gået i luften med idén om at den almindelige forbruger skal have chancen for at finde billige alternativer til de store kæder som falck, totempo og dansk autohjælp.
Det gøres yderst simpelt ved at gå ind på siden og finde det område du har brug for hjælp.

Det kan være fordi din bil er gået i stykker "på fremmed grund", hvordan finder du så lige den nærmeste billige autohjælp ind på siden og 2 klik senere, er hjælpen på vej. Hjulskift, brændstof udbrigning, starthjælp og hjemtransport hvis bilen ikke kan køre selv.

Du står måske og har købt en bil på den anden siden af storebælt og det bliver dyrt i brobiletter at skulle køre frem og tlbage i 2 biler, motorkontoret har lukket og der er ingen nummerplader på den nye bil, ind på hjemmesiden og problemerne er løst.

Du har fundet drømmebilen i udlandet via feks mobile.de eller andre af de store udenlandske sider, problemet er bare at du ikke er den bedste til tysk, og alt det med at få bilen hjem og over grænsen, er der told, moms osv at betale, igen går du ind på side og ser efter hvem der tilbyder sin expertise!

www.viflytterdinbil.dk er svaret på den alm bilinteresseret bruger som lige har brug for en extra hjælpende hånd.
 

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar