søndag den 11. april 2010

Bliv den første dansker i rummet med Nortons rum-konkurrence

Til at sparke lanceringen af de nye lynhurtige Norton–produkter fra Symantec i gang, kan danskerne nu deltage i en konkurrence af astronomiske dimensioner. Konkurrencen giver en heldig vinder mulighed for at opleve vægtløshed. Vinderen er samtidig også med i konkurrencen om at vinde hovedpræmien en rejse 100 km ud i rummet!1

Vi synes, at vores 2009–produkter er super hurtige, og derfor giver det god mening, at vinderen af denne konkurrence virkelig får luft under vingerne, siger Michael Skärbo, nordisk marketingschef. At en fra Norden er garanteret en af de 32 finalepladser giver rigtige gode chancer for at vinde hovedpræmien. Hvis det er en dansker, der vinder, kan det blive den første dansker i rummet, afslutter Michael Skärbo.

Information om konkurrencen:
For at lancere Norton Internet Security og Norton AntiVirus 2009 giver Symantec én heldig vinder fra et af de nordiske lande chancen for at få et sæde på en flyvetur ud i vægtløsheden i USA. Her vil man kunne opleve, hvordan det er at være vægtløs og der vil være rig mulighed for at slå sig løs med luftakrobatik.
Mindre end 500 mennesker har været i rummet, men den heldige vinder af hovedpræmien vil efterfølgende kunne melde sig ind i den eksklusive klub.
Vinderen vil få pladsen på zero gravity turen, flyrejsen og overnatning betalt og selvfølgelig også de nye Norton–produkter.
Konkurrencen løber fra den 1. oktober til den 31. december 2008.
Vinderen vil blive annonceret i januar 2009, og turen til rummet vil finde sted i februar 2009.

Om Norton Internet Security og Norton AntiVirus 2009
Hurtighed er vigtigt, derfor er Norton 2009 blevet forbedret gennem flere hundrede ændringer, der giver et produkt, der performer bedre, og som samtidig introducerer nye teknologier:
o Norton Insight en helt ny intelligent community–dreven teknologi, der fjerner behovet for at scanne almindelige og velkendte filer, hvilket i høj grad reducerer antallet af filer, der skal scannes regelmæssigt.
o Pulse Updates opdaterer computeren hvert 5.–15. minut, hvilket betyder, at brugerne får de nyeste sikkerhedssignaturer hurtigere.
Norton 2009 kommer også med Norton Protection System, flere lag af forskellige teknologier, der stopper truslerne, før de når brugeren.
Norton 2009 giver brugerne en god oplevelse med features der løser de daglige problemer:
o Silent mode – suspenderer automatisk pop–up–meddelelser og opdateringer for at undgå at afbryde eller sinke computeren, når brugeren fx spiller computerspil, ser film eller holder en præsentation.
o Intelligent planlægning sørger for, at scanninger, opdateringer og andre aktiviteter sker, når computeren er inaktiv. Så snart brugeren begynder at arbejde på computeren igen, skjules processerne og træder i baggrunden det hele sker inden for et par millisekunder.
o Ny brugergrænseflade (UI) giver brugerne mulighed for at nå de vigtige funktioner med et enkelt klik. Avancerede brugere kan nemt konfigurere indstillinger efter behov.
o Letvægts UI inkluderer en avanceret præstationsmåler, der viser, hvor meget processorkraft computeren anvender på et givent tidspunkt.
o Symantec tilbyder nu gratis support gennem chat og telefon.2
o Danske versioner af Norton Internet Security 2009 og Norton AntiVirus 2009 er nu tilgængelige online på www.symantecstore.dk eller hos forhandlere.

Link til konkurrencen:
For at deltage i konkurrencen se venligst: www.norton.com/spacetrip

Multimedia:
Video introduktion til Norton 2009 produkter: http://interactive.stage.verite.com/symantec/2361A/
You Need the Speed video: http://www.youtube.com/watch v=wv5VMeS–H2g
Konkurrencevideo: http://www.youtube.com/watch v=UXm26wGtZOo&fmt=18

Konkurrencebetingelser
Konkurrencen
er kun åben for myndige personer (18 år eller derover) bosiddende i Danmark, Finland, Norge eller Sverige. Konkurrencen er en del af en verdensomspændende konkurrence. Der er 32 billetter i alt, hvor én billet går til vinderen fra et af de nordiske lande. Alle vindere vil gå videre i konkurrencen om hovedpræmien, der er en tur ud i rummet. Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Konkurrencebetingelserne kan læses her: www.nortonspacetrip.com/space_dk/terms.html

For yderligere information:
Lotta Wrangle, PR–chef
Symantec Nordic
lotta_wrangle@symantec.com

+46 8–457 34 62 /
+46 709–39 70 90

Om Norton
Symantecs Norton–produkter beskytter brugerne mod de traditionelle trusler med antivirus, antispanm og spyware protection såvel som bots, drive–by downloads og identitetstyveri samtidig med at systemets resourcer ikke belastes unødigt. Symantec tilbyder også services såsom online backup og PC tuneup.

Om Symantec
Symantec er globalt førende i at fremstille sikkerhedsløsninger til privatpersoner og virksomheder, der garanterer sikkerhed, tilgængelighed og informationsintegration. Symantec har hovedkontoret i Cupertino, Californien og driver virksomhed i mere end 40 lande. Læs mere her www.symantec.dk
 

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar