torsdag den 21. januar 2016

Synshal i Kalundborg får ny leder


Applus Bilsyn ansætter Danni Andersen som ny bilsagkyndig i synshallen i Kalundborg. Vores fokus vil fortsat ligge på kvalitet, fornuftige priser og god kundeservice, fortæller han.Bilister i Kalundborg og omegn får en ny bilsagkyndig i synshallen på Langagervej 17 i Kalundborg.

"Først og fremmest glæder jeg mig til at gå i gang med arbejdet i et område, som jeg kender rigtig godt. Det betyder, at vi kan møde kundernes forventninger og give dem det, de har brug for. Vi vil have fokus på kvalitet i alt, lige fra bookingdelen til kundeservicen i vores synshal. På vores hjemmeside har vi Danmarks bedste bookingsystem. Her kan kunderne super nemt finde det rigtige synsprodukt, nye tilbud og booke tid med det samme. På den måde undgår de kø i vores drive-in," siger bilsagkyndig Danni Andersen, Applus Bilsyn i Kalundborg.

Mekaniker siden 1974
Danni Andersen, 60 år, har arbejdet med biler det meste af sit voksenliv. Han er uddannet lastvogns- og personbilsmekaniker i 1974 og tog senere værkstedsfunktionæreksamen. Siden har han både været driftsleder hos Toyota og værkfører. Før sin ankomst hos Applus Bilsyn har han startet og ledet to bilsynshaller, senest i Jyderup og forinden da i Korsør.

"Jeg glæder mig til at arbejde med Applus Bilsyns synskoncepter. Vi giver folk i Kalundborg mulighed for at bedømme hvert bilsyn, så vi hele tiden ved, om vi gør vores arbejde tilfredsstillende. På den måde er vi i dialog med kunderne i Kalundborg og kan bruge deres input til at produktudvikle. Samtidig får kunderne en ensartet kundeservice af ekstra høj kvalitet," fortsætter Danni Andersen.

Privat bor Danni Andersen i Skælskør med sin kone Inge, der er leder i Slagelse Kommune.

Billedtekst:
Danni Andersen er ny leder af Applus bilsynshallen på Langagervej 17 i Kalundborg.


Læs mere her

tags: Danmark, Kalundborg, Slagelse, Jyderup, Toyota, Korsør,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar