lørdag den 19. september 2015

Danmarkspremiere: Fiat lancerer ny 500


Otte år efter den succesrige reintroduktion er der nu dansk premiere på den nye Fiat 500. Den populære og ikoniske Fiat kommer med elegante designændringer samt et omfattende udstyrs- og motorprogram, og der er nu endnu flere muligheder for at gøre den nye 500 til sin helt egen.Efter års intenst arbejde med at forny et moderne bilikon introducerer Fiat nu den nye 500. Den er designet på Centro Stile Fiat, der er den italienske bilproducents designcenter i Torino, og den nye version er forandret på mere end 1900 punkter. Den seneste 500 har nydt stor popularitet blandt danske bilkøbere, så hvad kan de mange Fiat 500 fans se frem til

Den nye 500 har fået en skarpere, mere dynamisk og sporty profil, men respekten for det klassiske design er naturligvis bevaret. Det afspejler fortsat umiskendeligt 500-ånden, og størrelsen på bilen er således næsten den samme som før. Men den nye 500 er pakket med moderne teknologi og opdaterede motorer.

Hvad angår designet, er det blevet opdateret både ud- og indvendigt på flere punkter. De ydre forandringer omfatter blandt andet et mere markant frontparti med nye, mere markante, forlygter med LED effekt og et nyt hækdesign, hvor tågelygter og baklys nu er placeret i en re-designet bagkofanger. Derudover har den fået mere elegante baglygter samt nye farver og fælge. Interiøret byder på nydesignet instrumentbord med Uconnect infotainmentsystem, nyt rat og nye sædeindtræk, nye kromdetaljer samt nyt handskerum.

Løfter tung arv. Fiat Danmark har spændt fulgt med på sidelinjen i chefdesigner Roberto Giolito og designholdets arbejde i Torino. Resultatet er man stolt af i den danske organisation og man er sikker på, at den nye 500 kan løfte den tunge arv fra forgængeren.

"Den seneste 500 blev en kæmpe salgssucces, og vi må indrømme, at det er med både stolthed og en vis portion ærefrygt, at vi lancerer den nye Fiat 500. Opgaven med at forny et ikon er en langvarig proces, der tager flere år at fuldføre. Vi er derfor meget glade for at præsentere resultatet af vores designere og ingeniørers arbejde, og vi glæder os til at introducere den nye Fiat 500. Forventningerne er naturligvis høje, for der er meget at leve op til, men vi er overbeviste om, at folk vil tage rigtig godt imod den, siger Kunderådgivningschef Stig Jensen fra Nellemann Roskilde.

Gør 500 helt personlig. Fiat 500 fås som hatchback og cabriolet, og der kan vælges mellem fire udstyrmuligheder: Star, Pop, Popstar og Lounge. Den første har syv airbags, Uconnect radio med seks højttalere, AUX-indgang og USB-port, ratbetjent radio og kørelys i kombination med LED som standardudstyr. Pop-versionen tilføjer
aircondition, indfarvede sidespejle med varme samt splitbagsæde. Popstar kommer desuden med 15" alufælge, mens Lounge-versionen er den mest overdådige i forhold til udstyr. Den har sofistikerede detaljer som panoramasoltag i glas, klimaanlæg, 15" alufælge, forkromet kølergrill, Uconnect radio med 5" touchscreen samt en ny avanceret instrumentering, hvor instrumenterne er grafisk gengivet i et TFT-display i farver som en lille computerskærm.

Udover de omfattende udstyrsmuligheder, den store farvepalette og de forskellige indtræk giver den nye Fiat 500 ejeren endnu flere muligheder for at tilpasse og gøre bilen personlig. Eksempelvis fås hatchback-modellen med det såkaldte "Second Skin". Det er en folie i fem iøjnefaldende farver og mønstre, som gør din 500 helt speciel.

Avancerede motorer til skarpe priser. Motorprogrammet på den nye 500 omfatter en TwinAir med 60 hk, en 1,2 liters med 69 hk samt den temperamentsfulde og underholdende TwinAir Turbo med 80 hk. Det er også fortsat let at køre så økonomisk som muligt med Fiats Eco:Drive system, der løbende analyserer kørslen og giver "økonomipoint", som vises i bilens instrumentering. Dette er stardard i Lounge-udgaven.

Priserne begynder ved 109.990 kr. for Star-modellen. Foretrækkes privatleasing, fås den nye 500 fra 1.795 kr./md. med 4.995 kr. i førstegangsydelse. Privatleasing har været en stor succes for Fiat 500, og derfor tilbydes den nye Fiat 500 fra starten med mulighed for gunstig privatleasing af samtlige versioner.

Danmarkspremiere begynder nu. De første nye Fiat 500 er allerede landet hos Nellemann Roskilde, der fejrer dannmarkspremieren søndag den 20. September fra kl. 11.00 til 16.00.


Læs mere her

tags: Danmark, bilen, økonomi, radio, Torino, computer, Roskilde, teknologi, Motor, organisation, Fiat, fælg,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar