lørdag den 26. september 2015

BMW lancerer nu markedets mest komplette og fleksible privatleasingprogram

2013 steg privatleasingmarkedet samlet set med 12 % i forhold til 2012. Stigningen i premiumsegmentet var pa 8 %.
Denne stigende tendens understøttes af "Instituttet for Fremtidsforskning" (*), som forudser, at forbrugerne i fremtiden vil være mere interesseret i selve adgangen til produkterne, end i at eje dem.

Privatleasing giver følgende fordele:
- Lav førstegangsbetaling
- Fuldt overblik over biløkonomien
- Service og garanti er indeholdt i den ma nedlige ydelse
- Der er ingen risiko forbundet med bilens restværdi

CEO hos BMW Financial Services, Christian Schro der, udtaler: "Vi er naturligvis glade for den positive udvikling pa privatleasingmarkedet, og vil pa baggrund af den stigende efterspørgsel nu lancere et nyt leasingprogram for at imødekomme endnu flere kundeønsker. Det er nu muligt at lease alle modeller 12, 24 eller 36 ma neder, afhængig af ens individuelle behov.

Vores 12 ma neders leasing henvender sig primært til de kunder, som er interesseret i en lav førstegangsbetaling og en lidt højere ma nedlig ydelse. Disse kunder vil typisk prøve en bestemt bilmodel og teste selve privatleasingkonceptet.

36 ma neders leasing er den bedste løsning, hvis kunden ønsker den laveste omkostning per kilometer, og er villig til at binde sig for en lidt længere periode. BMW angiver totalomkostningerne og omkostninger per kilometer, sa kunden altid har mulighed for at træffe den bedst mulige beslutning i forhold til behovet.

Den ma nedlige leasingydelse varierer lige fra kr. 3.595 for en BMW 116d EfficientDynamics - over kr. 7.495 for en BMW 428i Coupe - til kr. 15.495 for en BMW X5 xDrive30d. Spændet ga r fra en af markedets mest økonomiske modeller, med et brændstofforbrug pa 26,3 km/liter, til en af de mest spændende sportsvogne og firehjulstrækkere i 2014.

Omkostningerne per kilometer er henholdsvis kr. 2,66 for en BMW 1-serie, kr. 5,17 for en BMW 4-serie, og kr. 10,64 for en BMW X5.
Samtlige priser kan findes pa vores leasingberegner: www.leasing-bmw.dk", slutter Christian Schro der.

Faldgruber
Niels Grøftehauge fra BilpriserPro: "Mange forbrugere fokuserer pa udbetaling ved køb kontra førstegangsydelse og ma nedlig ydelse ved leasing, men faktisk er der mange andre poster, der er lige sa vigtige at tage i betragtning. Det kan være forsikring af bilen, brændstofforbruget eller løbende serviceomkostninger. Na r man skal vælge mellem køb eller leasing, er det altsa rigtig vigtigt at kigge pa totaludgiften ved at eje eller lease bilen over hele perioden. Det overblik har man, na r man leaser, mens det kan være lidt sværere at danne sig overblikket ved køb", forklarer han.

I forhold til risikoen for at fa en stor regning, na r bilen skal leveres tilbage, pa peger Niels Grøftehauge, at regningen skal betales uanset hvad.
"Det er jo ikke værre, end na r du skal sælge bilen til en forhandler. Sa kommer du bare til at betale for ridser og buler i form af en lavere pris", siger han.

BMW Group
BMW Group er en af verdens mest succesfulde bil- og motorcykelproducenter med mærkerne BMW, MINI og Rolls- Royce. BMW Group har 28 produktionsanlæg i 13 lande og et globalt forhandlernetværk i over 140 lande.
I regnskabsa ret 2012 solgte BMW Group 1,85 millioner biler og mere end 117.000 motorcykler pa verdensplan. Overskuddet før skat var 7,82 mia. euro med en samlet indtægt pa 76,85 mia. euro. Koncernen havde per 31. december 2012 en global arbejdsstyrke pa 105.876 medarbejdere.
Grundlaget for BMW Groups succes har altid været ansvarsbevidsthed og langsigtede løsninger. Derfor er miljømæssig og social bæredygtighed i hele værdikæden, omfattende produktansvar og et klart fokus pa ressourcebevarelse, en integreret del af koncernens strategi.

Læs mere her

tags: euro, bilen, økonomi, regnskab, 2013, december, BMW, 2012, sportsvogn, omkostninger, strategi, brændstof, miljø, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar