tirsdag den 9. juni 2015

Elektriske biler kører gennem Europa på Bridgestones dæk


eTourEurope bringer de deltagende elbiler ud på 4.200 km gennem ni europæiske hovedstederFor andet år i træk startede eTourEurope rally for elektriske biler i München. Det var dermed også andet år i træk, at Bridgestone støttede op om de deltagende hold, som løbets eksklusive dæksponsor. eTourEurope, som er spredt ud over ni dage, består af flere etaper, der dagligt kan nå helt op på 450 km. Den samlede rute bringer deltagerne ud på 4.200 km gennem ni europæiske hovedsteder. Dermed er eTourEurope, suverænt det mest krævende løb for el-biler i Europa, og det kræver derfor toppræstationer fra både kører og biler.

De 12 deltagende teams havde frit valg fra hele Bridgestones produktserie. Et af holdene benyttede sig for eksempel af Bridgestone Ecopia EP500 ologic til deres BMW i3. For at maksimere rækkevidden i de elektriske biler har Bridgestone tænkt i helt nye tanker og skabt et nyt dækkoncept. Resultatet er "ologic", og dækkets karakteristika er større hjuldiameter og smallere bredde for at minimere rulle- og vindmodstand.

eTourEuropa arbejder for et større netværk
Ved hver etapes afslutning, blev der afholdt offentligt tilgængelige fremvisninger, hvor alle kunne komme og se el-bilerne. Her blev det også forklaret, hvorfor det bliver relevant i fremtiden at have et ladenetværk, der giver mulighed for større mobilitet i Europa.

Ved flere af disse destinationer blev der også afholdt rally-events, hvor de lokale ejere af el-biler, kunne køre med deltagerne mod afslutningerne. Dermed blev 754 elektriske køretøjer en del af dette års eTourEurope, og på den måde er det med til at hæve kendskabet til elbiler og deres status som ledende bud på biler drevet af alternative brændstofformer.

For mere information om eTourEuropa, gå til http://www.etoureurope.eu/

Bridgestone – fordi dækket er den eneste del af din bils sikkerhedssystem, der rent faktisk er i kontakt med vejen.

Bridgestone Corporation:
Bridgestone Corporation, med hovedkvarter i Tokyo, er verdens største dæk- og gummiproducent. Foruden dæk til en lang række formål, fremstilles også et bredt udvalg af diverse produkter, for eksempel gummi og kemiske produkter til industrielle formål samt sportsartikler. Bridgestone produkter sælges i over 150 lande.

Bridgestone Europe:
Bridgestone Europe, med europæisk hovedkvarter i Bruxelles, Belgien, er et regionalt datterselskab af Bridgestone Corporation, verdens største dæk- og gummiproducent. Bridgestone Europe driver et teknisk center, 8 fabrikker samt salgskontorer i mere end 30 europæiske lande, med over 13.000 ansatte. Dæk, fremstillet af Bridgestone Europe, sælges både i Europa og resten af verden.

Bridgestone Danmark:
Bridgestone Danmark A/S, med kontor og lager i Søften ved Aarhus, er et datterselskab af Bridgestone Europe. Bridgestone Danmark sælger og distribuerer Bridgestone, Firestone og First Stop dæk i Danmark. 42 medarbejdere servicerer dækcentre, autoforhandlere og værksteder med dæk til personbiler, varebiler, motorcykler, lastbiler, landbrugskøretøjer og entreprenørmaskiner.


Læs mere her

tags: Danmark, euro, Europa, elbil, lastbil, Bruxelles, elbiler, Belgien, BMW, Tokyo, datterselskab, kemi, Europe, brændstof,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar