tirsdag den 17. april 2012

Tolerance A/S lancerer præcis fejlsøgning på dieselbiler

Unikt fejlfindingssystem fra Tolerance A/S gør alle autoværksteder i stand til at udføre præcis fejlsøgning på diesel biler. Det betyder billigere og korrekte reparationer til glæde for både værksted og kunde.

Er bilens dieselpumpe placeret i tanken Er der korrekt kompression på alle cylindre Hvor hurtigt skal der kunne opbygges railtryk under start Og hvordan udskifter man et brændstoffilter uden at få luft og smuds i systemet Hver dag står mekanikere på landets autoværksteder overfor spørgsmål som disse, og i mangel af gode svar ender de ofte med at udføre en langt dyrere reparation end nødvendigt. Derfor lancerer Tolerance A/S, som udvikler dataløsninger til autobranchen, nu Tolerance Dieselteknik TM et nyt fejlfindingssystem, der gør det enkelt at stille den helt rigtige diagnose på dieselbiler.
En præcis fejlsøgning kan betyde forskellen mellem at udskifte et tilstoppet brændstoffilter til et par hundrede kroner i stedet for en komplet udskiftning af indsprøjtningsdyser. Afhængig af bilmodel kan det koste 40.000 kroner eller mere. En sådan besparelse giver uden tvivl mere loyale kunder hos værkstederne, siger autotekniker Chris Andersen, der står bag udviklingen af Tolerance Dieselteknik TM.

STIL DEN RIGTIGE DIAGNOSE
I jagten på mere effektivt brændstofforbrug sælges der i dag flere og flere biler med dieselmotorer, og teknologien i disse bliver stadig mere kompliceret. Den avancerede teknik, som skaber det høje tryk i dieselmotorer og dermed gør dem meget effektive, er samtidig ekstremt følsom over for dårlig diesel, skidt og fremmedpartikler. Alene almindelig tilsodning, som følge af et uhensigtsmæssigt køremønster, kan give store problemer for motorerne.
Det er svært for mekanikere at diagnosticere dieselbilerne, hvis de ikke har et indgående kendskab til den avancerede teknologi. Mange af de oplysninger, der er nødvendige for præcist at identificere en fejl, kan ikke engang findes i originaldata. Med Tolerance Dieselteknik TM kan mekanikerne få overblik over hele systemet og hurtigt finde frem til og udskifte den defekte komponent, siger Chris Andersen.

OM TOLERANCE DIESELTEKNIK TM
Tolerance Dieselteknik TM er en tilføjelse til Tolerance Data, som er en online samling af data til service og reparation af alle bilmærker. I Tolerance Data kan værksteder finde alle relevante data om den danske bilpark som for eksempel eldiagrammer, serviceskemaer og kendte fejlkoder. Med den seneste opdatering bliver det altså nu også muligt at foretage præcis fejlsøgning af dieselmotorer.

Læs mere her

1 kommentar:

  1. Jeg tror, admin af denne hjemmeside virkelig arbejder hårdt for hans hjemmeside, som her hvert materiale er kvalitet baseret ting.

    Hærdet Glas | Butiksdøre

    SvarSlet