lørdag den 14. april 2012

Biludlejningsselskab knuser konkurrenterne

Med et tocifret millionoverskud har Sixt Biludlejning efter kun 7 år sat sig solidt i førersædet på det danske marked for biludlejning. Sixt distancerer sig markant fra de andre store internationale biludlejningsselskaber der har lidt 3-cifrede millionunderskud.

Sixt Biludlejning i Danmark har som det eneste internationale udlejningsselskab herhjemme genereret overskud 3 år i træk. Årsregnskabet for Sixt for 2011 viser et imponerende overskud efter skat på 11,1 mio. kr., med en nettoomsætning på 84,3 mio. kr. Sixt fortsætter dermed den positive vækst der i 2010 gav et overskud på 2,2 mio. kr., med en omsætning på små 60 mio. kr. Dette står i skærende kontrast til de andre store internationale konkurrenter, der i Danmark gennem de seneste 3 år har lidt 3-cifrede millionunderskud.

Sixt i Danmark har det ikke fra fremmede. Det børsnoterede Sixt AG med hovedsæde i München har de seneste 100 år præsenteret sine ejere for overskud hvert eneste år. Den massive fremgang ses nu også i Danmark hvor Sixt har taget teten. Gazellevirksomhedens adm. dir. Kasper Gjedsted noterer sig den markante fremgang med glæde, og er ikke i tvivl om hvad der ligger til grund for den store succes: Vores kunder er tilfredse med vores billige biludlejning, vores grønne flåde og vores mange BMW modeller. Jeg er meget tilfreds med at vi igen i år bliver honoreret for vores hårde arbejde.

I årsregnskabet fortæller ledelsen at der også 2012 forventes vækst, dog med en forventet lavere indtjening grundet store investeringer i nyt hovedkvarter i Kastrup, udvidelse af antallet af udlejningskontorer og distributionskanaler.

Sixt blev etableret i Danmark i 2005. Selskabets adm. dir. Kasper Gjedsted har to kandidatgrader fra hhv. Schweiz og Danmark, samt en baggrund fra bl.a. A.P. Møller Mærsk og Lufthansa.

###

Om Sixt:
Sixt er en international udbyder af mobilitetsløsninger af høj kvalitet. The spirit of mobility Sixts motto er udbredt i mere end 100 lande verden over. Kunder har adgang til mere end 175.000 biler ved ca. 4000 udlejningskontorer samlet under Sixts brand. Sixt kan præsentere en flåde med alt fra el-biler, stationcars og varevogne til luksus- og sportsvogne.

Yderligere information:
Sixt Danmark A/S
Administrerende direktør Kasper Gjedsted
Tel.: +45 4137 3523

Læs mere her

tags: Lufthansa, Danmark, 2010, 2011, underskud, direktør, Kastrup, regnskab, BMW, 2012, omsætning, virksomhed, sportsvogn, stationcar, Schweiz, Mærsk,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar