fredag den 13. marts 2015

Nyt spændende samarbejde

Året 2015 starter med et nyt og spændende samarbejde mellem Porsche Danmark, under Skandinavisk Motor Co. Premium Import A/S, og Porsche Centrum Køge ved K. P. Automobiler A/S. Gennem mere end 35 år har Kim Clausen og hans hold af dygtige medarbejdere udført reparationer, renoveringer og servicearbejde af ældre Porscher. Det arbejde er blevet udført i en høj kvalitet og med en passion for mærket, man ikke finder meget stærkere andre steder. Alt det bliver der ikke lavet om på i det nye samarbejde, som går under navnet "Autoriseret Porsche Classic Reparatør". Her vil Kim Clausen fortsætte det gode arbejde, og i endnu højere grad end før sikre, at der benyttes originale reservedele på bilerne. På den måde sikres det, at de ældre biler forbliver originale.

Kim Clausen er meget glad for det nye samarbejde og udtaler: "Jeg er naturligvis stolt over at det navn min far og jeg har bygget op gennem vores arbejde med bilerne, er blevet anerkendt af det officielle Porsche. Vi har igennem alle årene været meget bevidste om at yde den bedste kundebetjening og udføre et arbejde, vi kan stå inde for."

Fra Porsche Danmark er der også kun ros til overs for det nye samarbejde. Brand Manager for Porsche i Danmark, Christian Kynding udtaler: "Det er en stor fornøjelse, at vi kan etablere et samarbejde omkring de ældre klassiske Porschemodeller. Vi anerkender Kim Clausens, og hans medarbejderes, store viden om mærket, og vil med denne aftale forsøge at udbygge det mangeårige samarbejde.

I takt med at bilerne bliver ældre, øges afstanden til de unge mennesker, der er rundt på lærerpladserne i Danmark, og der er derfor en chance for, at den generelle viden om klassiske biler er på vej til at forsvinde. Hvis vi ikke får holdt fast i kapaciteter som Kim, og samtidig får uddannet de yngste ressourcer på arbejdsmarkedet, bliver det kostbart og måske endda umuligt for os, at genopbygge den tabte viden. Den unikke automotive historie, som knytter sig til mærket Porsche, er yderst vigtig at udbrede og sikre. Vi er tvunget til at være bevidste om, at bilernes originalitet og værdi hænger uløseligt sammen – vi er jo så privilegerede, at over 70% af de Porscher som er blevet produceret stadig kører rundt på vejene. "

Porsche Danmark oplever en øget søgning på klassiske Porsche i øjeblikket. De klassiske modeller 911 og 356 er meget efterspurgte, men også modeller som 924, 944 og 928 er for alvor begyndt at røre på sig. Den øgede interesse for mærket opleves dagligt gennem de autoriserede Porsche centre, men også gennem en øgning i antallet af henvendelser til vores tekniske afdeling, der udsteder Certificate of Authenticity.



tags: Danmark, Køge, Porsche, Motor, arbejdsmarked,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar