mandag den 5. maj 2014

Continentals sommerdæk er Bedst i Test

Med den bedste omgangstid, det stærkeste vejgreb under tørre og våde vejforhold samt den korteste bremselængde er Continentals ContiSportContact 5 P løbet med sejren som vinder i specialmagasinet AutoBild Sportscars store test af sommerdæk
Hos testredaktionen på specialmagasinet "AutoBild sportcars" har ContiSportContact 5 P netop fået topkarakterer i alle tolv testkategorier. De seks dækmærker, der indgik i testen, kom fra europæiske, amerikanske og asiatiske producenter.

Specialisterne på det tyske bilmagasin anvendte en 450-hestes Ford Mustang Boss 302 Laguna Seca som testbil med dækdimensionerne 255/40 R 19 på forakslen og 285/35 R 19 på bagakslen. Dermed er dækkene blevet særligt udfordret.

Den højeste anbefaling, der blev givet af juryen, er "eksemplarisk", og den er gået til Continentals sportssommerdæk, ContiSportContact 5 P, som i alle tolv testkategorier fik karaktererne 1 eller 2, der er de højeste karakterer på skalaen. De konkurrerende dæk i testen havde vurderede mangler i mindst én af de tolv testkategorier og opnåede derfor højst karakteren 3 eller derunder. Dermed var Continentals super-dæk det eneste, der opnåede anbefalingsniveauet "Eksemplarisk".

Continentals sportssommerdæk har af testredaktionen fået ord med på vejen som "et fejlfrit premium dæk" samt "overbevisende kvaliteter under alle vejrforhold". ContiSportContact 5 P har desuden fået stor ros for sin "præcise styringsrespons, sine gode aquaplaning-egenskaber og for sin korte bremselængde på tør vej".

Ud over testkategorien "kørselsegenskaber på tør vej", hvor ContiSportContact 5 P vandt over alle og scorede topkarakteren 1, lagde test-redaktionen i sin vurdering også stor vægt på dækkets "sikre køreegenskaber under våde vejforhold".

Sommerdæktesten fra magasinet AutoBild Sportcars er en af årets første og markerer starten på en stribe dæktests, der i disse uger er på vej fra bilblade og bilorganisationer over hele Europa op til skiftet fra vinterdæk til sommerdæk.

Information
• www.conti.dk
• www.contigalleri.dk
• www.mediacenter.continental-corporation.com

Continental AG
Med en omsætning på € 33,3 mia. i 2013, er Continental blandt de førende leverandører til bilindustrien på verdensplan. Som leverandør af bremsesystemer, systemer og komponenter til drivaggregater og chassiser, instrumentering, infotainment løsninger, bilelektronik, dæk og tekniske elastomerer, bidrager Continental til øget køresikkerhed og global klimabeskyttelse. Continental er desuden en ekspert-partner i netbaseret bilkommunikation. Continental har i øjeblikket ca. 178.000 ansatte i 49 lande.
www.continental-corporation.de

Dæk Divisionen
Som en af verdens førende dækproducenter med mere end 42.000 ansatte opnåede Dæk Divisionen en omsætning på mere end € 9,7 mia. i 2012. Divisionen har i øjeblikket 22 produktions- og udviklingssteder i verden. Det brede produktsortiment og løbende investe¬ringer i R&D yder et stort bidrag til en omkostningseffektiv og miljømæssigt effektiv mobilitet.

Dæk til personbiler og erhvervsbiler
Continental er en af de førende producenter af dæk til personbiler og erhvervsbiler i Europa samt verdens fjerdestørste producent af dæk til passagerfly inden for originalmontering og eftermarked. Fokus for Continentals produktudvikling er at optimere alle sikkerheds-relevante egenskaber for dækkene samtidig med, at rullemodstanden minimeres.
www.continental-reifen.de

Dæk til transportsektoren
Forretningsenheden Commercial Vehicle Tires er en af de største producenter af dæk til lastbiler og busser på verdensplan og tilbyder også et komplet produktprogram inden for industrielle dæk.
www.continental-lkw-reifen.de

Sponsoring
Continentals Dæk Division er officiel sponsor for den tyske DFB Cup, Major League Soccer,
2014 FIFA World Cup i Brasilien og UEFA EURO 2016TM i Frankrig.
www.ContiSoccerWorld.com

Læs mere her

tags: UEFA, euro, Europa, bilindustri, lastbil, Bild, Frankrig, 2013, EU, Brasilien, 2012, omsætning, 2016, kommunikation, organisation, Continental, Ford, miljø, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar