lørdag den 22. maj 2010

Ny pris inden for Oplevelsesledelse på RUC

Fredag den 28. maj uddeles MOL-prisen (Master i Oplevelsesledelse) for første gang. Prisen består udover æren også af retten til at indstille en kandidat til en gratis masteruddannelse på MOL på Roskilde Universitet.

Prisen er en nystiftet pris på Roskilde Universitet og bliver givet til en erhvervsperson, der har gjort en særlig indsats inden for oplevelsesledelse.

"Oplevelsesledelse handler om at agere i kaos og styre noget som dybest set ikke er styrbart. Lederen skal derfor være kvalificeret til at navigere i et kaotisk univers og være i stand til at skabe ekstra værdi for både medarbejdere og kunder. Det er en af de spidskompetencer, som vore studerende får i løbet af uddannelsen", siger uddannelsens leder Jens Friis Jensen.

Prisen uddeles samtidig med dimissionen for det fjerde hold på Masteruddannelsen i Oplevelsesledelse på Roskilde Universitet - årgang 2008. Uddannelsen har sæde på Institut for Kommunikation, Virksomhedsstudier og Informationsteknologier.

MOL-prisen uddeles kl. 15.45 af RUC s rektor Ib Poulsen, mens festtalen til årets dimittender holdes af Susanne Larsen, som er præsident for Røde Kors, formand for Frivillighedsrådet og tidligere adm. direktør for SAS Danmark.

Begivenheden afvikles på RUC, den 28. maj, kl. 13.00 i bygning 41.1, biografen.

Tilmelding
Det er gratis at deltage i dimissionen og den efterfølgende reception - dog skal man tilmelde sig senest 25. maj hos studiesekretær Mette Basland, basland(at)ruc.dk.

Programmet kan ses her : http://mol.ruc.dk/program med dato.pdf

mol.ruc.dk/dimissionsfest-og-uddeling-af-mol-prisen

Læs mere om MOL: www.mol.ruc.dk">http://www.mol.ruc.dk">www.mol.ruc.dk

Læs mere her

tags: ,biograf,direktør,Danmark,2008,retten,uddannelse,SAS,Røde Kors,OL,Roskilde,præsident,recept,teknologi,studerende,rektor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar