søndag den 16. maj 2010

?koda er hovedsponsor for verdensmesterskaberne i ishockey

koda er i øjeblikket hovedsponsor for verdensmesterskaberne i ishockey for 18. gang i træk. Dette sponsorat er da også det længst varende samarbejde i alle sportsgrene, hvilket allerede i 2007 blev anerkendt som en Guiness World Record.

koda er massivt til stede på ishockeyarenaerne i Tyskland. Og arrangørerne bag mesterskaberne har fået stillet en flåde af 40 koda bestående af Yeti, Octavia Combi samt Superb TwinDoor og den helt nye Superb Combi til disposition. Den opmærksomme seer vil også lægge mærke til, at koda Yeti og koda Superb Combi er placeret i hjørnerne i de haller, hvor kampene spilles.

koda er langvarig hovedsponsor for det tjekkiske og det slovakiske hold, og endvidere er koda i år også sponsor for Danmark, Norge og Italien. Man vil derfor opleve de danske spillere med koda-navnet på både hjelm og trøje. Med den fantastiske succes det danske team har opnået indtil videre, er vi naturligvis meget stolte over at værre en del af mesterskaberne og i særdeleshed det danske hold, siger kodas danske marketingchef Peter Lorenzen.

koda sælger Octavia og Fabia, som begge i mange år har været nogle af danskernes foretrukne familie biler. Modelprogrammet udgøres også af koda Superb TwinDoor med den variable bagklap og den meget roste Superb Combi samt den fleksible og funktionelle MPV Roomster - bilen med det nytænkende design. Den nye SUV Yeti er også blevet en del af koda-familien. Både Fabia og Octavia har været årets bil i Danmark. Fabia, Octavia Combi, Roomster, Yeti og Superb Combi kan alle fås som van på gule plader.

Læs mere her

tags: ,mesterskab,Danmark,Norge,Tyskland,Italien,bilen,2007,tjekkiske,hovedsponsor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar