tirsdag den 9. februar 2010

Zenecs E>GO serie vinder EISA Award i kategorien In-Car Electronics

Zenec’s E>GO er den første head unit som tilbyder et ægte ‘plug and play’ koncept. I modsætning til generiske 2DIN enheder, er Zenec’s E>GO lavet så de passer perfekt ind i det originale udseende. Endnu vigtigere, de vil kommunikere med moderne bilers CAN bus systemer, herunder f.eks. eksisterende rat kontrol. Det siger sig selv, at E>GO modeller langt overstiger OEM udstyr i form af lyd og video ydeevne.

Set i relation til den tekniske opsætning af de nye ZENEC Naviceiver topmodeller, er der ikke nogen ønsker som ikke vil blive opfyldt. Med sit elektroniske og mekaniske anti–shock system i det indbyggede CD/DVD drev afspilles alle A/V formater og giver perfekt lyd–og videoafspilning på vejen – selv på ujævne veje.

Naviceivere er perfekte kontrolcentre der kombinerer underholdningsopgaver med præcis navigation, der muliggør trådløs kommunikation via Bluetooth med din mobiltelefon, du kan afspille musik fra iPod og endda tilslutte andre multimedieenheder såsom en DVB–T tuner eller et bak–kamera.

På trods af de mange funktioner er, er modellerne nemme at betjene. Alle funktioner kan styres direkte på touch skærmen. RDS–tuneren er optimeret til bedste radio modtagelse kvalitet og indbygget i hele spektret er en digital effektforstærker til at køre bilhøjttalerne der er tilsluttet enheden, en SD–kortlæser og Bluetooth baseret hånd–fri mobil og meget mere.

Biograf på 4 hjul
Det sprøde TFT høj–opløsningsskærm giver strålende, høj kontrast billeder i overlegen ZENEC kvalitet. Modellerne er desuden udstyret med en Dolby Digital dekoder og forskellige supplerende equalizer funktioner – dvs. med op til 6 separate lyd kanaler – således, surround–effekter, der normalt er forbeholdt fuldt udbyggede Home Cinema systemer bliver muligt ved et tryk på en knap. Og mens de rejsende på bagsædet kan nyde deres foretrukne underholdningsprogram, kan føreren altid koncentrere sig om vejen og lytte til navigationens stemmestyring – takket være indbygget understøttelse af Dual Zonen.

Udvidelser
ZENEC tilbyder en række forskellige multimediekomponenter, som er konstrueret til at udvide funktionaliteten af den nye moniceiver generation. Alle enheder – dvs. eksterne skærme, DVB–T tuner og / eller bak–kamera – kan direkte forbindes til hver ZENEC, uden eksterne sorte bokse eller ekstra adaptere. Alle justeringer og funktioner kan udføres via touch–skærmen eller med IR fjernbetjeningen som medfølger.

GPS–navigation
Med Zenec’s naviceiver modeller er du altid på rette vej – i 43 europæiske lande. Indtast blot den ønskede destination, og du kan herefter vælge mellem forskellige muligheder om hvordan du vil nå dine mål eller hvordan du vil gennemføre din rute: Din elektroniske co–pilot vil guide dig gennem enhver by eller over motorveje uden omveje til et hvilket som helst sted eller mål du har sat, og hvis det er påkrævet, relevante POI destinationer såsom tankstationer, hoteller, restauranter, parkeringspladser mv., som er på vej. Takket være en 400 MHz processor med dedikeret 64 MB SD–RAM, hardware optimeret iGO8 navigation motor der giver hurtig og stabil navigation med sømløse præstationer af synspunkter på kortet og hurtigste rute beregninger. En klar og detaljeret kort præsentation – der tilbyder forskellige let indstillelige 2D eller 3D visningsfunktioner og vinkler – blandet med fremragende stemmestyring i mange forskellige sprog og et simpelt GUI design i 29 forskellige sprog garanterer en præcis og unik navigation. Den automatiske zoom–funktion sikrer, at føreren virkelig kan fokusere på trafikken, så bliver det ikke bedre!
 

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar