onsdag den 21. oktober 2009

Mere end 42 millioner kroner til SponsorCars medlemmer

Mens krisen fortsat kradser og arbejdsløshedstallene dagligt stiger, kvitterer SponsorCar med mere end 42 millioner kroner i benefits og kontanter til sine http://www.sponsorcar.dk/default.asp Action=members_signup" target="_blank">medlemmer. Virksomheden, der laver outdoor markedsføring på private biler, havde alle odds mod sig i starten, men har vendt det til en succeshistorie.

Der var ikke den store tiltro til konceptet, da vi startede. De fleste virksomheder kunne ikke se ideen med at annoncere på private biler og fortsatte derfor med at markedsføre sig, som de altid havde gjort . Det fortæller adm. direktør i SponsorCar, Johnny Magnussen, der siden opstarten i 2005 nu har over 65.000 http://www.sponsorcar.dk/default.asp Action=members_signup" target="_blank">medlemmer og en kundekreds, der tæller virksomheder som Lalandia, Sommerland Sjælland, Bellevue Teatret, http://www.sponsorcar.dk/Default.asp Action=Details&Item=873" target="_blank">mobilfirmaet M1, mm. SponsorCar satsede fra starten på at få nogle større og anerkendte virksomheder som annoncører, og det er ifølge Johnny Magnussen en af årsagerne til virksomhedens succes i dag.

En vind-vind situation
Hele grundtanken bag SponsorCar konceptet er at skabe en vind-vind situation for http://www.sponsorcar.dk/default.asp Action=members_signup" target="_blank">medlemmer og annoncører. Medlemmerne tjener hurtige penge eller benefits og annoncørerne får effektiv markedsføring præcis i de områder og over for den målgruppe, de ønsker. Typisk bliver http://www.sponsorcar.dk/default.asp Action=members_signup" target="_blank">medlemmerne tilbudt et gavekort for at køre med annoncørens streamer. Det kan eksempelvis være et vinlager, hvor medlemmet får et http://www.sponsorcar.dk/default.asp Action=Details&Item=1131" target="_blank">vingavekort på 150 kroner, eller Bellevue Teatret, der giver to fribilletter for at køre med deres streamer i 30 dage. Medlemskabet er gratis, og http://www.sponsorcar.dk/default.asp Action=members_signup" target="_blank">medlemmerne skal aktivt tilmelde sig kampagnerne , fortæller Johnny Magnussen, der understreger, at http://www.sponsorcar.dk/default.asp Action=members_signup" target="_blank">medlemmerne selv bestemmer, hvilke annoncører, de vil køre for.

Flere oplevelser og en glad vinder
Et af http://www.sponsorcar.dk/default.asp Action=members_signup" target="_blank">medlemmerne er Ann Grethe Zimsen fra Farum, der lige nu kører med en streamer fra Bellevue Teatret, som har udløst to gratis billetter til en af teatrets forestillinger. Det er en god måde at få nye oplevelser på og har klart vakt min interesse for teatret. Derudover bruger jeg SponsorCars LEADs, som går ud på, at du, når du handler hos en af deres annoncører, får sat penge ind på din SponsorCar konto, som du kan vælge at få udbetalt i kontanter. I mit tilfælde var det Intercasino, hvor jeg kunne tjene 100 kroner på at oprette en konto hos dem. For sjov prøvede jeg at spille på deres online maskiner hvilket resulterede i en gevinst på 17.000 kroner. Det var helt vildt. Pengene faldt på et tørt sted og blev brugt som hjælp til en ny bil , fortæller hun.

Økonomisk hjælp til dagligdagen
Et andet medlem, Henning Hansen fra Fåborg, har via sit medlemskab fået udbetalt omkring 5000 kroner, som han bl.a. har brugt til at forsøde dagligdagen med, da han bor alene med sin søn og pt. er i aktiveringsjob. Udover kontanterne har jeg bl.a. fået gratis billetter til en af OB´s kampe, som jeg havde min søn med inde at se. Det var en rigtig god oplevelse, som jeg ellers ikke ville have haft råd til .

Via en streamerkampagne fra fotofirmaet Sumopix har Ann Schøn fra Tylstrup i Jylland fået foreviget billederne fra sit bryllup og familiens tredje barnedåb med 50x50 store billeder på rigtig lærred. Det, der havde kostet en formue hos en rigtig fotograf, har vi fået til næsten ingen penge blot ved at køre med en streamer for firmaet , forklarer hun.

I en krisetid, hvor hver øre bliver vendt, kan 300 kroner udbetalt i kontanter gøre en forskel i hverdagen. Dem kan du bl.a. få lige nu blot ved at skifte til en af de fagforeninger, som vi samarbejder med , afslutter Johnny Magnussen med tydelig stolthed i stemmen over at kunne gengælde http://www.sponsorcar.dk/default.asp Action=members_signup" target="_blank">medlemmernes loyalitet med 42 millioner kroner i kontanter og benefits.

Nedenstående finder du billeder af de omtalte SponsorCar http://www.sponsorcar.dk/default.asp Action=members_signup" target="_blank">medlemmer:

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar