søndag den 9. oktober 2011

Tag på den ultimative virtuelle skattejagt og vind en Mini

Fra 7. til 14. oktober går den vilde skattejagt, når MINI GETAWAY COPENHAGEN 2011 omdanner det indre København til et hæsblæsende virtual reality-spil. Det gælder om at fange en virtuel MINI på mobilen og den, der har den på Kulturnatten kl. 20.00 vinder en rigtig MINI i et år.

Fredag den 7. oktober starter jagtsæsonen i indre by. Og det er alle mod alle. Præcis kl. 20.00 frigives en virtuel MINI foran Eplehuset ved Købmagergade, og så gælder det om at være hurtig og kløgtig med sin iPhone. MINI GETAWAY COPENHAGEN 2011 er en virtuel skattejagt, som over en uge nok skal få de eventyrlystne byboere op af stolen og ud i gaderne. Med den gratis MINI Getaway app til iPhone kan du nemlig fange den virtuelle MINI på et kort over København og så går det ellers ud på ikke at miste den igen.

Reglerne i MINI GETAWAY COPENHAGEN 2011 er simple: Først skal du lokalisere den virtuelle MINI med din iPhone. Når du er inden for 50 meter af MINI?en, gælder det om at hapse den og skynde sig væk. Alle inden for en radius af 50 meter kan tage den virtuelle MINI fra dig. Og så selvfølgelig det vigtigste: Den, der har den virtuelle MINI på sin mobiltelefon efter nøjagtig én uges skattejagt på Kulturnatten den 14. oktober kl. 20.00 vinder en MINI i et år. Eller rettere fire MINI?er i løbet af et år. For vinderen kører foråret i møde med en MINI Hatch, i april skiftes til en MINI Clubman. Juli står i MINI Cabrio?s tegn og vinteren klares i MINI Countryman.

Hver aften i løbet af konkurrence-ugen vil der desuden være en ekstra præmie til den, som har den virtuelle MINI på sin mobiltelefon kl. 20.00.

Følg med i skattejagten, se mere info og tjek dagspræmierne på www.facebook.com/MINI.Danmark.

MINI Getaway app?en kan hentes gratis på iTunes. For at deltage i konkurrencen skal man være fyldt 18 år, være bosiddende i Danmark og have kørekort.

Læs mere her

tags: København, Danmark, 2011, bilen, iPhone, konkurrence, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar