torsdag den 20. august 2009

Dagens korte nyheder

Blå dinosaurer
Hos Mercedes er grønt blåt. Således har mærkets »grønne« biler det blå tilnavn Blue Tec eller Blue Efficiency. Nu er turen kommet til SUV'erne, GL-, ML- og R-klasserne. Børsen Weekend tester her to af de nye grønne, øhh, blå modeller, nemlig GL Blue Tec og R Blue Tec.
Læs mere her


De bygger deres egen Formel-bil
Studerende fra Aalborg Universitet giver den pedal i Finland i dag og imorgen fredag, hvor de dyster i deres hjemmebyggede racerbil. Bilen er baseret på en motorcykel-motor og går fra nul til 100 km/t på fire sekunder.
Læs mere her

Ja til sjove miljøbiler
»Kom bare med de miljøvenlige biler. Men det må bare ikke blive kedeligt.« Sådan lyder mange bilforbrugeres grundlæggende ønske – og mange bilproducenter har valgt at følge netop den tendens.
Læs mere her

Vildeste Porsche nogensinde
Porsche præsenterer deres mest racerlignende gadebil nogensinde - den nye 911 GT3 RS
Læs mere her

Den sidste Bugatti Veyron?
Så er der ikke mere for dén femogtyveøre. Ifølge rygterne er den sidste Bugatti Veyron i special-udgave kommet på gaden.
Læs mere her

Rolls-Royce til oliesheiken
Rolls-Royce er klar med en overdådig Phantom - specielt til det arabiske marked.
Læs mere her

Bilkøbere går efter 300.000 kroners bil
Bilimportørerne spår, at markedet er ved at vende tilbage til normale forhold. Toyota Avensis er årets mest solgte bil.
Læs mere her

Én million elbiler på autobahn
Den tyske regering præsenterede onsdag en plan, der skal føre til, at der kører én million elbiler på landets veje og gader inden 2020.
Læs mere her

Analyse: Disse biler er dyrest at reparere
Britisk forsikringsselskab har regnet på, hvad den brugte bil koster i reparationer, og hvor pålidelig den er. 250 bilmodeller fra 30 bilmærker sammenlignet .
Læs mere her

Klumme: Vanvid før og nu
Hvorfor kører politiet ikke i langt højere grad motorvejspatruljer i civile vogne, lyder det jævnligt i debatten om vanvidskørsel. Så vil man se, hvordan virkeligheden udspiller sig med overhalinger indenom, kørsel op i kofangeren af de forankørende, "snegle" i kilometervis i overhalingsbanen, horn, blink og vrede tegn til andre trafikanter, der sætter pris på at komme helskindet frem.
Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar